مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,517
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

796
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر سطوح پتاسیم محلول غذایی، تراکم کاشت و فصل برداشت بر کیفیت و کمیت میوه توت فرنگی رقم سلوا در سیستم کشت هیدروپونیک

صفحات

 صفحه شروع 423 | صفحه پایان 429

چکیده

 این پژوهش به منظور ارزیابی تاثیر سطوح مختلف پتاسیم محلول غذایی, فصول برداشت و تراکم کشت بر کیفیت و کمیت میوه توت فرنگی رقم سلوا در سیستم کشت هیدروپونیک, در گلخانه و آزمایشگاه های گروه علوم باغبانی پردیس کشاورزی, دانشگاه تهران اجرا شد. در این پژوهش تاثیر چهار سطح پتاسیم در محلول غذایی نیم کوئیک (1.5, 2.6, 3 و 4.5 میلی اکی والان در لیتر) بررسی شد. در این بررسی محلول غذایی نصف غلظت کوئیک با 2.6 میلی اکی والان در لیتر پتاسیم به منزله شاهد استفاده شد. سه تراکم گیاهی (12, 16 و 20 بوته در متر مربع) و دو فصل برداشت (پاییز و زمستان) در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار بر صفات کمی و کیفی توت فرنگی رقم سلوا ارزیابی شد. نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد که افزایش پتاسیم تا 3 میلی اکی والان در لیتر در محلول غذایی سبب افزایش مواد جامد محلول, اسیدیته قابل تیتراسیون و ویتامین ث میوه شد و همچنین درصد پتاسیم میوه با افزایش پتاسیم از 2.6 تا 4.5 میلی اکی والان در لیتر در محلول غذایی افزایش یافت. تراکم های اعمال شده در این آزمایش تاثیر معناداری بر کیفیت و کمیت میوه توت فرنگی نداشتند. تاثیر برداشت پاییزه روی طعم میوه (TSS/TA), درصد ماده خشک و وزن میوه حاصل از شاه گل بیشتر از برداشت زمستانه بود. در فصل زمستان عملکرد بیشتری از هر بوته نسبت به فصل پاییز به دست آمد و مواد جامد محلول و سطح اسیدیته قابل تیتراسیون بیشتر بود. بر اساس نتایج فوق, محلول غذایی تغییر یافته نیم کوئیک با 3 میلی اکی والان در لیتر پتاسیم به منزله بهترین محلول غذایی شناخته شد, اما تراکم های کاشت آزمایش شده تاثیری بر صفات کمی و کیفی آزمایش شده نداشتند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سیدی مرغکی، اعظم، عبادی، علی، و بابالار، مصباح. (1392). بررسی اثر سطوح پتاسیم محلول غذایی, تراکم کاشت و فصل برداشت بر کیفیت و کمیت میوه توت فرنگی رقم سلوا در سیستم کشت هیدروپونیک. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 44(4)، 423-429. SID. https://sid.ir/paper/148255/fa

    Vancouver: کپی

    سیدی مرغکی اعظم، عبادی علی، بابالار مصباح. بررسی اثر سطوح پتاسیم محلول غذایی, تراکم کاشت و فصل برداشت بر کیفیت و کمیت میوه توت فرنگی رقم سلوا در سیستم کشت هیدروپونیک. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1392؛44(4):423-429. Available from: https://sid.ir/paper/148255/fa

    IEEE: کپی

    اعظم سیدی مرغکی، علی عبادی، و مصباح بابالار، “بررسی اثر سطوح پتاسیم محلول غذایی, تراکم کاشت و فصل برداشت بر کیفیت و کمیت میوه توت فرنگی رقم سلوا در سیستم کشت هیدروپونیک،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 44، no. 4، pp. 423–429، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148255/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button