APA:
کپیغلامی گنجه، ستار، صالحی، امین، شهراسبی، صادق، و امیری نسب، امیرمختار. (1398). ارزیابی اثر سطوح مختلف ورمی کمپوست و قارچ های مایکوریزا بر عملکرد دانه و تولید اسانس انیسون (Pimpinella anisum L. ). مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 50(2 )، 325-335. SID. https://sid.ir/paper/148318/fa
Vancouver:
کپیغلامی گنجه ستار، صالحی امین، شهراسبی صادق، امیری نسب امیرمختار. ارزیابی اثر سطوح مختلف ورمی کمپوست و قارچ های مایکوریزا بر عملکرد دانه و تولید اسانس انیسون (Pimpinella anisum L. ). مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1398؛50(2 ):325-335. Available from: https://sid.ir/paper/148318/fa
IEEE:
کپیستار غلامی گنجه، امین صالحی، صادق شهراسبی، و امیرمختار امیری نسب، “ارزیابی اثر سطوح مختلف ورمی کمپوست و قارچ های مایکوریزا بر عملکرد دانه و تولید اسانس انیسون (Pimpinella anisum L. )،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 50، no. 2 ، pp. 325–335، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148318/fa