مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,029
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر ارتفاع گلدان و زمان برداشت بر میزان آلبینیسم توت فرنگی در کشت عمودی بدون خاک

صفحات

 صفحه شروع 49 | صفحه پایان 55

چکیده

 به منظور تعیین رابطه بین ارتفاع گلدان و میزان آبشویی محلول غذایی بر میزان آلبینیسم توت فرنگی رقم "کاماروزا" در کشت عمودی بدون خاک, آزمایش گلخانه ای در سال 1385 در بستر پرلیت به مورد اجرا درآمد. محصول بدست آمده طی سه زمان: دی بهمن, اسفند فروردین و اردیبهشت خرداد مورد ارزیابی قرار گرفت. به دلیل آبشویی نیتروژن و پتاسیم محلول غذایی از طبقات بالاتر و تجمع در بخش های پایین و نیز کاهش شدت نور, در بخش های بالای ستون به میزان 40.42 درصد بیشتر از بخش های پایینی ستون میوه آلبینو تولید گردید. نتایج آزمایش نشان داد که میوه آلبینو دارای نیتروژن و پتاسیم بیشتر و کلسیم کمتری بوده و نسبت N/Ca و K/Ca در آنها بیشتر است. میوه های گلدان های پایین ستون کشت با 1.4 میلی گرم/ گرم نیتروژن, 2.14 میلی گرم/ گرم پتاسیم و 0.13 میلی گرم/ گرم کلسیم کمتری نسبت به گلدان های بالایی داشتند. همچنین در گلدان های پایین, اندازه میوه و عملکرد به طور معنی داری کاهش پیدا کرد. میوه های اوایل فصل بیشترین میزان میوه های آلبینو و مقادیر بالاتری از نیتروژن 1.29) گرم / میلی گرم) و پتاسیم 2.05) گرم / میلی گرم) را دارا بودند. در اواخر فصل به دلیل کاهش نیتروژن و پتاسیم در اندام های ذخیره ای (ریشه و طوقه) درصد کمتری از میوه های آلبینو 19.55) درصد) به دست آمد. با این حال اثر متقابلی بین تاریخ برداشت و ارتفاع کشت مشاهده نشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فتوحی قزوینی، رضا، پیوست، غلامعلی، و آذریان، حسین. (1387). تاثیر ارتفاع گلدان و زمان برداشت بر میزان آلبینیسم توت فرنگی در کشت عمودی بدون خاک. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 39(1)، 49-55. SID. https://sid.ir/paper/148369/fa

    Vancouver: کپی

    فتوحی قزوینی رضا، پیوست غلامعلی، آذریان حسین. تاثیر ارتفاع گلدان و زمان برداشت بر میزان آلبینیسم توت فرنگی در کشت عمودی بدون خاک. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1387؛39(1):49-55. Available from: https://sid.ir/paper/148369/fa

    IEEE: کپی

    رضا فتوحی قزوینی، غلامعلی پیوست، و حسین آذریان، “تاثیر ارتفاع گلدان و زمان برداشت بر میزان آلبینیسم توت فرنگی در کشت عمودی بدون خاک،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 39، no. 1، pp. 49–55، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148369/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button