مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,165
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سیلیسیم بر روی عناصر غذایی و مقدار نیترات در کاهو

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 8

چکیده

 با توجه به تاثیرات مثبت سیلیسیم بر افزایش مقاومت به شوری تعدادی از محصولهای کشاورزی, به منظور بررسی اثر سیلیسیم بر تعدادی از عناصر غذایی و مقدار نیترات در کاهو شرایط تنش شوری آزمایشی در قالب یک طرح کاملا تصادفی با سه تکرار انجام شد. هدایت الکتریکی محلول غذایی بوسیله کلرید سدیم تا میزان 3 میلی موس با سانتیمتر افزایش یافت. سیلیسیم اضافه شده از یک ترکیب سیلیکات محلول در غلظتهای صفر, 0.5, 1.0 و 2.0 میلی مول در لیتر بود. مقایسه میانگین ها نشان داد که تیمار 0.5 میلی مول در لیتر سیلیسیم بیشترین میزان کلسیم و منیزیم را در بافت های کاهو داشته است. افزایش بیشتر از نیم میلی مول سیلیسیم در لیتر باعث کاهش میزان کلسیم, منیزیم و فسفر در گیاه گردید. همچنین افزایش مقدار سیلیسیم از 1.0 به 2.0 میلی مول سیلیسیم در لیتر باعث افزایش میزان پتاسیم, نیتروژن کل و نیترات و کاهش سدیم گیاه گشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پیوست، غلامعلی، زارع بوانی، محمدرضا، و سمیع زاده لاهیجی، حبیب اله. (1387). تاثیر سیلیسیم بر روی عناصر غذایی و مقدار نیترات در کاهو . مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 39(1)، 1-8. SID. https://sid.ir/paper/148373/fa

    Vancouver: کپی

    پیوست غلامعلی، زارع بوانی محمدرضا، سمیع زاده لاهیجی حبیب اله. تاثیر سیلیسیم بر روی عناصر غذایی و مقدار نیترات در کاهو . مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1387؛39(1):1-8. Available from: https://sid.ir/paper/148373/fa

    IEEE: کپی

    غلامعلی پیوست، محمدرضا زارع بوانی، و حبیب اله سمیع زاده لاهیجی، “تاثیر سیلیسیم بر روی عناصر غذایی و مقدار نیترات در کاهو ،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 39، no. 1، pp. 1–8، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148373/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

    طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button