مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

786
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی پارامترهای ژنتیکی در اصلاح انگورهای تازه خوری

صفحات

 صفحه شروع 77 | صفحه پایان 83

چکیده

انگور یکی از مهمترین محصولات میوه در ایران است که اهمیت زیادی در مصارف تازه خوری و کشمشی دارد. در این تحقیق پارامترهای ژنتیکی (همبستگی فنوتیپی و ژنتیکی, وراثت پذیری و تکرار پذیری) برخی از صفات مهم در انگورهای تازه خوری شامل: تاریخ رسیدگی, وزن, طول و عرض حبه, قند, اسید و نسبت آنها, تراکم حبه در خوشه و استحکام حبه به خوشه برآورده شده اند. نتایج نشان داد برخی از صفات دارای وراثت پذیری بالایی می باشند. وراثت پذیری برای وزن, طول و عرض حبه به ترتیب 0.65, 0.67 و 0.54 برآورد شد. وراثت پذیری برای تاریخ رسیدگی, قند, اسید و نسبت قند به اسید به ترتیب 0.60, 0.29, 0.37 و 0.28 برآورد شد. نتایج مربوط به همبستگی نشان داد که همبستگی وزن حبه با درصد قند و اسید بیشتر تحت تاثیر عوامل ژنتیکی قرار دارد و همبستگی فنوتیپی بین آنها نسبتا پایین است. تکرار پذیری اغلب صفات مورد مطالعه بالا بود و تکرار پذیری برای صفت رنگ حبه 0.98 برآورد شد. صفات مرتبط با عصاره شامل: قند, اسید و نسبت آنها دارای کمترین مقدار تکرارپذیری بودند.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عرفانی مقدم، جواد، عبادی، علی، و فتاحی مقدم، محمدرضا. (1387). بررسی پارامترهای ژنتیکی در اصلاح انگورهای تازه خوری. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 39(1)، 77-83. SID. https://sid.ir/paper/148378/fa

    Vancouver: کپی

    عرفانی مقدم جواد، عبادی علی، فتاحی مقدم محمدرضا. بررسی پارامترهای ژنتیکی در اصلاح انگورهای تازه خوری. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1387؛39(1):77-83. Available from: https://sid.ir/paper/148378/fa

    IEEE: کپی

    جواد عرفانی مقدم، علی عبادی، و محمدرضا فتاحی مقدم، “بررسی پارامترهای ژنتیکی در اصلاح انگورهای تازه خوری،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 39، no. 1، pp. 77–83، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148378/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button