APA:
کپیدهستانی اردکانی، مریم، و مستوفی، یونس. (1396). افزایش انبارمانی و حفظ ویژگی های کیفی میوه ی انگور رقم "بی دانه ی قرمز" با استفاده از اسانس آویشن. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 48(4 )، 753-764. SID. https://sid.ir/paper/148403/fa
Vancouver:
کپیدهستانی اردکانی مریم، مستوفی یونس. افزایش انبارمانی و حفظ ویژگی های کیفی میوه ی انگور رقم "بی دانه ی قرمز" با استفاده از اسانس آویشن. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1396؛48(4 ):753-764. Available from: https://sid.ir/paper/148403/fa
IEEE:
کپیمریم دهستانی اردکانی، و یونس مستوفی، “افزایش انبارمانی و حفظ ویژگی های کیفی میوه ی انگور رقم "بی دانه ی قرمز" با استفاده از اسانس آویشن،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 48، no. 4 ، pp. 753–764، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148403/fa