APA:
کپیدهستانی اردکانی، مریم، و مستوفی، یونس. (1398). حفظ خصوصیات کیفی انگور رقم "بیدانه قرمز"با استفاده از پوشش خوراکی کایتوسان, اسانس آویشن و ترکیب آنها. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، 9(3 )، 165-176. SID. https://sid.ir/paper/409341/fa
Vancouver:
کپیدهستانی اردکانی مریم، مستوفی یونس. حفظ خصوصیات کیفی انگور رقم "بیدانه قرمز"با استفاده از پوشش خوراکی کایتوسان, اسانس آویشن و ترکیب آنها. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی[Internet]. 1398؛9(3 ):165-176. Available from: https://sid.ir/paper/409341/fa
IEEE:
کپیمریم دهستانی اردکانی، و یونس مستوفی، “حفظ خصوصیات کیفی انگور رقم "بیدانه قرمز"با استفاده از پوشش خوراکی کایتوسان, اسانس آویشن و ترکیب آنها،” تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، vol. 9، no. 3 ، pp. 165–176، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/409341/fa