Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

639
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

556
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر تغذیه ی آهن و نیتروژن بر شاخص های کیفی میوه ی سیب (Malus domestica cv. Fuji) طی انبارمانی و درصد برخی عنصرهای کانی برگ و میوه

صفحات

 صفحه شروع 733 | صفحه پایان 742

چکیده

 در این تحقیق تأثیر تغذیه ی آهن و نیتروژن, در سه سطح (کلات آهن با غلظت های 0, 5 و 10 قسمت در میلیون (پی پی ام) و نیترات آمونیوم با غلظت های 0, 40 و 60 قسمت در میلیون) بر درصد عنصرهای نیتروژن, پتاسیم و فسفر برگ و میوه در زمان برداشت و برخی از ویژگی های کیفی محصول سیب رقم فوجی طی انبارمانی بررسی شد. بنابر نتایج این پژوهش, سطوح نیتروژن استفاده شده تأثیر معنی داری بر صفات کمی و کیفی میوه نداشت و تنها میزان ویتامین ث میوه را به طور معنی داری افزایش داد. سطوح آهن به کار برده شده به طور معنی داری درصد کاهش وزن میوه در دوره ی انبارمانی را کاهش داد. تأثیر انبارمانی بر برخی از شاخص های کیفی میوه معنی دار بود و منجر به کاهش کیفیت شد به طوری که این افت کیفیت از 95 روز انبارمانی به بعد ملموس تر بود. میزان ویتامین ث, سفتی بافت, وزن خشک و اسیدهای آلی (اسیدیته) میوه در مدت انبارمانی کاهش معنی داری داشت. تیمار نیتروژن سبب افزایش معنی دار محتوای نیتروژن برگ و میوه شد, اما پتاسیم برگ و میوه را کاهش داد. تأثیر تیمار آهن بر میزان این سه عنصر در برگ و میوه معنی دار نبود و تنها پتاسیم میوه را به طور معنی داری کاهش داد. به طورکلی نتایج این تحقیق نشان دهنده ی نگهداری سه ماهه ی این رقم بدون کاهش کیفیت است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محبی، مینا، بابالار، مصباح، عسکری سرچشمه، محمدعلی، و طلایی، علیرضا. (1396). تأثیر تغذیه ی آهن و نیتروژن بر شاخص های کیفی میوه ی سیب (Malus domestica cv. Fuji) طی انبارمانی و درصد برخی عنصرهای کانی برگ و میوه. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 48(4 )، 733-742. SID. https://sid.ir/paper/148419/fa

    Vancouver: کپی

    محبی مینا، بابالار مصباح، عسکری سرچشمه محمدعلی، طلایی علیرضا. تأثیر تغذیه ی آهن و نیتروژن بر شاخص های کیفی میوه ی سیب (Malus domestica cv. Fuji) طی انبارمانی و درصد برخی عنصرهای کانی برگ و میوه. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1396؛48(4 ):733-742. Available from: https://sid.ir/paper/148419/fa

    IEEE: کپی

    مینا محبی، مصباح بابالار، محمدعلی عسکری سرچشمه، و علیرضا طلایی، “تأثیر تغذیه ی آهن و نیتروژن بر شاخص های کیفی میوه ی سیب (Malus domestica cv. Fuji) طی انبارمانی و درصد برخی عنصرهای کانی برگ و میوه،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 48، no. 4 ، pp. 733–742، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148419/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا