Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

677
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

537
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر مقادیر مختلف آهن و نیتروژن بر عملکرد و برخی از خصوصیات کیفی محصول سیب رقم فوجی (Malus Domestica cv.Fuji)

صفحات

 صفحه شروع 399 | صفحه پایان 407

چکیده

 اثر محلول پاشی آهن و کاربرد خاکی نیتروژن هر یک در سه سطح متفاوت (آهن: صفر, 5 و 10 میلی گرم در لیتر و نیتروژن: صفر, 40 و 60 میلی گرم در کیلوگرم) بر عملکرد و برخی خصوصیات کیفی محصول سیب رقم فوجی (Malus Domestica cv.Fuji) پیوند شده روی پایه مالینگ ( (M9واقع در قطعه آزمایشی سیب دانشگاه تهران در سال 1392 مطالعه شده است. این پژوهش به صورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار انجام گرفت. براساس نتایج این پژوهش, افزایش سطوح آهن, منجر به افزایش معنا داری در محتوای فنولی و درصد ماده خشک میوه شد. افزایش سطوح نیتروژن نیز سبب افزایش سفتی میوه, افزایش محتوای فنولی, کاهش اسید آسکوربیک, افزایش ماده خشک, کشیدگی میوه و کاهش رنگ گیری پوست میوه شد. اثر متقابل نیتروژن و آهن نیز بر سفتی میوه, محتوای فنولی, میزان اسید آسکوربیک, ماده خشک, عملکرد, کشیدگی میوه و شاخص های رنگی پوست میوه (a*, b*) معنا دار بود. در مجموع می توان غلظت 60 میلی گرم در کیلوگرم نیتروژن به ازای هر درخت را برای بهبود خصوصیات کیفی این رقم مناسب دانست, ولی به نظر می رسد به غلظت های بیشتری از آهن برای تاثیرگذاری نیاز است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بابالار، مصباح، محبی، مینا، عسگری سرچشمه، محمدعلی، و طلایی، علیرضا. (1394). اثر مقادیر مختلف آهن و نیتروژن بر عملکرد و برخی از خصوصیات کیفی محصول سیب رقم فوجی (Malus Domestica cv.Fuji). مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 46(3)، 399-407. SID. https://sid.ir/paper/148425/fa

    Vancouver: کپی

    بابالار مصباح، محبی مینا، عسگری سرچشمه محمدعلی، طلایی علیرضا. اثر مقادیر مختلف آهن و نیتروژن بر عملکرد و برخی از خصوصیات کیفی محصول سیب رقم فوجی (Malus Domestica cv.Fuji). مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1394؛46(3):399-407. Available from: https://sid.ir/paper/148425/fa

    IEEE: کپی

    مصباح بابالار، مینا محبی، محمدعلی عسگری سرچشمه، و علیرضا طلایی، “اثر مقادیر مختلف آهن و نیتروژن بر عملکرد و برخی از خصوصیات کیفی محصول سیب رقم فوجی (Malus Domestica cv.Fuji)،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 46، no. 3، pp. 399–407، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148425/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا