مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,578
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

708
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر کائولین بر فیزیولوژی درخت، آفتاب سوختگی سطحی و خواص کمی و کیفی میوه دو رقم تجاری سیب

صفحات

 صفحه شروع 475 | صفحه پایان 486

چکیده

 مطالعه حاضر به منظور بررسی آثار کاربرد کائولین برای کاهش آثار سوء دماهای بالا به ویژه آفتاب سوختگی میوه در سیب انجام شد. تیمارهای استفاده شده در این پژوهش شامل چهار غلظت کائولین (0,2, 4 و 6 درصد) روی دو رقم مهم و تجاری سیب استان فارس «گلدن دلیشز» و «استارکینگ دلیشز» بود. شاخص های اندازه گیری شده در این پژوهش شامل شاخص های فیزیولوژیکی, آفتاب سوختگی میوه و صفات کمی و کیفی میوه بود. نتایج نشان داد با افزایش غلظت کائولین محلول پاشی شده در هر دو رقم میزان فتوسنتز افزایش و دمای برگ و تعرق کاهش یافت. رقم «استارکینگ دلیشز» آفتاب سوختگی بیشتری نسبت به رقم «گلدن دلیشز» داشت و با افزایش غلظت کائولین, میزان آفتاب سوختگی کاهش پیدا کرد. تیمار کائولین بدون اختلاف معنادار بین سطوح آن, شاخص های کمی میوه را نسبت به تیمار شاهد افزایش داد. در بین شاخص های کیفی میوه تیمار کائولین سبب افزایش وزن خشک و رنگ زمینه و کاهش زنگار زدگی و آب گزیدگی میوه شد. تیمار کائولین بر سفتی, مواد جامد محلول, اسیدیته و رنگ سطحی میوه تاثیر معناداری نداشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قرقانی، علی، عشقی، سعید، خواجه نوری، یاسمین، و راحمی، مجید. (1394). اثر کائولین بر فیزیولوژی درخت, آفتاب سوختگی سطحی و خواص کمی و کیفی میوه دو رقم تجاری سیب. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 46(3)، 475-486. SID. https://sid.ir/paper/148436/fa

    Vancouver: کپی

    قرقانی علی، عشقی سعید، خواجه نوری یاسمین، راحمی مجید. اثر کائولین بر فیزیولوژی درخت, آفتاب سوختگی سطحی و خواص کمی و کیفی میوه دو رقم تجاری سیب. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1394؛46(3):475-486. Available from: https://sid.ir/paper/148436/fa

    IEEE: کپی

    علی قرقانی، سعید عشقی، یاسمین خواجه نوری، و مجید راحمی، “اثر کائولین بر فیزیولوژی درخت, آفتاب سوختگی سطحی و خواص کمی و کیفی میوه دو رقم تجاری سیب،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 46، no. 3، pp. 475–486، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148436/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button