مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,324
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

680
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر کاربرد کائولین و جیبرلیک اسید بر برخی ویژگی های کیفی و کاهش آفتاب سوختگی میوه انار (Punica granatum) رقم «رباب نیریز»

صفحات

 صفحه شروع 15 | صفحه پایان 23

چکیده

 پژوهش حاضر با هدف بررسی تاثیر تیمارهای کائولین و جیبرلیک اسید بر کاهش خسارت آفتاب سوختگی و کیفیت میوه انار رقم «رباب نیریز» انجام شد. تیمار کائولین در دو غلظت 2.5 و 5 درصد از اواسط خردادماه در سه نوبت با فاصله زمانی یک ماه روی شاخه ها و میوه ها و تیمار جیبرلیک اسید با غلظت 150 میلی گرم در لیتر هم زمان با مرحله اول تیمار کائولین به صورت جداگانه انجام شد. نتایج نشان داد که کاربرد کائولین با غلظت 5 درصد باعث افزایش اندازه میوه و آریل و کاهش ضخامت پوست میوه نسبت به تیمارهای دیگر شد. میوه های تیمار شده با کائولین 2.5 و 5 درصد و جیبرلیک اسید در مقایسه با شاهد میزان آب دانه بیش تری داشتند. اگرچه کائولین 5 درصد باعث کاهش محتوای آنتوسیانین آریل ها شد. تیمار جیبرلیک اسید باعث کاهش شدت و درصد آفتاب سوختگی نسبت به تیمار شد. کم ترین درصد و شدت آفتاب سوختگی در تیمارهای کائولین مشاهده گردید که از این لحاظ اختلاف معنی داری بین تیمارهای 2.5 و 5 درصد آن مشاهده نشد. در کل, کاربرد کائولین به طور موثری می تواند باعث کاهش آفتاب سوختگی و افزایش کیفیت میوه انار رقم «رباب نیریز» شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    احتشامی، سکینه، ساری خانی، حسن، و ارشادی، احمد. (1390). تاثیر کاربرد کائولین و جیبرلیک اسید بر برخی ویژگی های کیفی و کاهش آفتاب سوختگی میوه انار (Punica granatum) رقم «رباب نیریز». فن آوری تولیدات گیاهی (پژوهش کشاورزی)، 11(1)، 15-23. SID. https://sid.ir/paper/229773/fa

    Vancouver: کپی

    احتشامی سکینه، ساری خانی حسن، ارشادی احمد. تاثیر کاربرد کائولین و جیبرلیک اسید بر برخی ویژگی های کیفی و کاهش آفتاب سوختگی میوه انار (Punica granatum) رقم «رباب نیریز». فن آوری تولیدات گیاهی (پژوهش کشاورزی)[Internet]. 1390؛11(1):15-23. Available from: https://sid.ir/paper/229773/fa

    IEEE: کپی

    سکینه احتشامی، حسن ساری خانی، و احمد ارشادی، “تاثیر کاربرد کائولین و جیبرلیک اسید بر برخی ویژگی های کیفی و کاهش آفتاب سوختگی میوه انار (Punica granatum) رقم «رباب نیریز»،” فن آوری تولیدات گیاهی (پژوهش کشاورزی)، vol. 11، no. 1، pp. 15–23، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/229773/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button