APA:
کپیچراغی دهدزی، سیما، و همدمی، ناصر. (1393). تاثیر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده و صمغ زانتان بر ماندگاری نان سنگک. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 24(2)، 227-238. SID. https://sid.ir/paper/148480/fa
Vancouver:
کپیچراغی دهدزی سیما، همدمی ناصر. تاثیر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده و صمغ زانتان بر ماندگاری نان سنگک. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1393؛24(2):227-238. Available from: https://sid.ir/paper/148480/fa
IEEE:
کپیسیما چراغی دهدزی، و ناصر همدمی، “تاثیر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده و صمغ زانتان بر ماندگاری نان سنگک،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 24، no. 2، pp. 227–238، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148480/fa