APA:
کپیچراغی دهدزی، سیما، و همدمی، ناصر. (1394). تاثیر هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر ماندگاری نان سنگک. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(46)، 145-154. SID. https://sid.ir/paper/72270/fa
Vancouver:
کپیچراغی دهدزی سیما، همدمی ناصر. تاثیر هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر ماندگاری نان سنگک. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(46):145-154. Available from: https://sid.ir/paper/72270/fa
IEEE:
کپیسیما چراغی دهدزی، و ناصر همدمی، “تاثیر هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر ماندگاری نان سنگک،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 46، pp. 145–154، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72270/fa