APA:
کپیخوش اخلاق، خدیجه، همدمی، ناصر، شاهدی، محمد، و سلیمانیان زاد، صبیحه. (1394). بررسی ویژگی های کیفی و میکروبی نان سنگک نیم پخته بسته بندی شده تحت اتمسفر اصلاح شده طی دوره نگهداری. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(46)، 29-38. SID. https://sid.ir/paper/72266/fa
Vancouver:
کپیخوش اخلاق خدیجه، همدمی ناصر، شاهدی محمد، سلیمانیان زاد صبیحه. بررسی ویژگی های کیفی و میکروبی نان سنگک نیم پخته بسته بندی شده تحت اتمسفر اصلاح شده طی دوره نگهداری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(46):29-38. Available from: https://sid.ir/paper/72266/fa
IEEE:
کپیخدیجه خوش اخلاق، ناصر همدمی، محمد شاهدی، و صبیحه سلیمانیان زاد، “بررسی ویژگی های کیفی و میکروبی نان سنگک نیم پخته بسته بندی شده تحت اتمسفر اصلاح شده طی دوره نگهداری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 46، pp. 29–38، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72266/fa