APA:
کپیآصفی، نارملا. (1391). کاهش میزان پاتولین در کنسانتره آب سیب با استفاده از اسیدهای فولیک و پانتوتنیک. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 22(4)، 487-497. SID. https://sid.ir/paper/148528/fa
Vancouver:
کپیآصفی نارملا. کاهش میزان پاتولین در کنسانتره آب سیب با استفاده از اسیدهای فولیک و پانتوتنیک. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1391؛22(4):487-497. Available from: https://sid.ir/paper/148528/fa
IEEE:
کپینارملا آصفی، “کاهش میزان پاتولین در کنسانتره آب سیب با استفاده از اسیدهای فولیک و پانتوتنیک،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 22، no. 4، pp. 487–497، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148528/fa