مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

865
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

584
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه کیفیت و بیاتی نان تهیه شده با استفاده از مایکروویو، سیستم جابجایی و ترکیبی

صفحات

 صفحه شروع 467 | صفحه پایان 477

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    یزدانی، بهناز، محمدزاده میلانی، جعفر، و حسینی، ابراهیم. (1394). مقایسه کیفیت و بیاتی نان تهیه شده با استفاده از مایکروویو, سیستم جابجایی و ترکیبی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 25(3)، 467-477. SID. https://sid.ir/paper/148542/fa

    Vancouver: کپی

    یزدانی بهناز، محمدزاده میلانی جعفر، حسینی ابراهیم. مقایسه کیفیت و بیاتی نان تهیه شده با استفاده از مایکروویو, سیستم جابجایی و ترکیبی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1394؛25(3):467-477. Available from: https://sid.ir/paper/148542/fa

    IEEE: کپی

    بهناز یزدانی، جعفر محمدزاده میلانی، و ابراهیم حسینی، “مقایسه کیفیت و بیاتی نان تهیه شده با استفاده از مایکروویو, سیستم جابجایی و ترکیبی،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 25، no. 3، pp. 467–477، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148542/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button