APA:
کپییزدانی، بهناز، محمدزاده میلانی، جعفر، و حسینی، ابراهیم. (1394). مقایسه کیفیت و بیاتی نان تهیه شده با استفاده از مایکروویو, سیستم جابجایی و ترکیبی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 25(3)، 467-477. SID. https://sid.ir/paper/148542/fa
Vancouver:
کپییزدانی بهناز، محمدزاده میلانی جعفر، حسینی ابراهیم. مقایسه کیفیت و بیاتی نان تهیه شده با استفاده از مایکروویو, سیستم جابجایی و ترکیبی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1394؛25(3):467-477. Available from: https://sid.ir/paper/148542/fa
IEEE:
کپیبهناز یزدانی، جعفر محمدزاده میلانی، و ابراهیم حسینی، “مقایسه کیفیت و بیاتی نان تهیه شده با استفاده از مایکروویو, سیستم جابجایی و ترکیبی،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 25، no. 3، pp. 467–477، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148542/fa