APA:
کپیلقایی، لادن، و زمردی، شهین. (1395). تاثیر برخی از صمغ ها بر پایداری و خواص کیفی دوغ تولید شده با فناوری ژل سیال به روش سطح پاسخ (RSM). پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 26(1)، 23-35. SID. https://sid.ir/paper/148652/fa
Vancouver:
کپیلقایی لادن، زمردی شهین. تاثیر برخی از صمغ ها بر پایداری و خواص کیفی دوغ تولید شده با فناوری ژل سیال به روش سطح پاسخ (RSM). پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1395؛26(1):23-35. Available from: https://sid.ir/paper/148652/fa
IEEE:
کپیلادن لقایی، و شهین زمردی، “تاثیر برخی از صمغ ها بر پایداری و خواص کیفی دوغ تولید شده با فناوری ژل سیال به روش سطح پاسخ (RSM)،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 26، no. 1، pp. 23–35، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148652/fa