APA:
کپیفیض پور، محمدعلی، لطفی، عزت اله، و امامی میبدی، مهدی. (1392). اندازه بهینه تولید در صنایع مواد غذایی و آشامیدنی و تغییرات آن طی سال های اول برنامه های دوم, سوم و چهارم توسعه. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 23(1)، 25-36. SID. https://sid.ir/paper/148602/fa
Vancouver:
کپیفیض پور محمدعلی، لطفی عزت اله، امامی میبدی مهدی. اندازه بهینه تولید در صنایع مواد غذایی و آشامیدنی و تغییرات آن طی سال های اول برنامه های دوم, سوم و چهارم توسعه. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1392؛23(1):25-36. Available from: https://sid.ir/paper/148602/fa
IEEE:
کپیمحمدعلی فیض پور، عزت اله لطفی، و مهدی امامی میبدی، “اندازه بهینه تولید در صنایع مواد غذایی و آشامیدنی و تغییرات آن طی سال های اول برنامه های دوم, سوم و چهارم توسعه،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 23، no. 1، pp. 25–36، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148602/fa