مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,906
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

652
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اندازه بهینه تولید در صنایع مواد غذایی و آشامیدنی و تغییرات آن طی سال های اول برنامه های دوم، سوم و چهارم توسعه

صفحات

 صفحه شروع 25 | صفحه پایان 36

چکیده

 اگر چه صنایع مواد غذایی و آشامیدنی به دلیل شرایط و آب و هوایی ایران به عنوان یکی از مزیت های نسبی ورود به عرصه تجارت بین الملل قلمداد می گردد, اما, این صنعت نتوانسته است متناسب با این مزیت جایگاه شایسته خود را در بین کشورها کسب نماید. تولید در اندازه هایی کمتر از اندازه بهینه از اصلی تریت دلیل این موضوع قلمداد شده است. بر این اساس موضوع اندازه بهینه تولید در این صنعت, خصوصا برای آگاهی بنگاه های جدیدالورود, همچنین مفاهیم ظرفیت های تولیدی رها شده و در نتیجه توانایی های بالقوه تولیدی از موضوعات کلیدی مورد بررسی در این صنعت محسوب می شود. موضوعی که تخمین و بررسی روند تغییرات آن هدف اصلی این مقاله را تشکیل می دهد. برای تعیین اندازه بهینه تولید یا آنچه از آن به عنوان حداقل اندازه کارآ نیز یاد می شود از روش کومانور - ویلسون استفاده شده است. داده های این پژوهش نیز داده های جمع آوری شده توسط مرکز آمار ایران در سطح بنگاه های تولیدی صنایع مواد غذایی و آشامیدنی در سال های نخست برنامه های دوم, سوم و چهارم توسعه است. در مجموع نتایج این بررسی نشان دهنده آن است که اندازه بهینه صنعت مواد غذایی و آشامیدنی بر حسب هر دو قیمت جاری و ثابت روندی صعودی داشته و علاوه بر آن, در هر سه مقطع زمانی مورد بررسی بیش از 90 درصد از بنگاه های این صنعت در اندازه ای کمتر از اندازه بهینه فعالیت نموده اند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فیض پور، محمدعلی، لطفی، عزت اله، و امامی میبدی، مهدی. (1392). اندازه بهینه تولید در صنایع مواد غذایی و آشامیدنی و تغییرات آن طی سال های اول برنامه های دوم, سوم و چهارم توسعه. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 23(1)، 25-36. SID. https://sid.ir/paper/148602/fa

    Vancouver: کپی

    فیض پور محمدعلی، لطفی عزت اله، امامی میبدی مهدی. اندازه بهینه تولید در صنایع مواد غذایی و آشامیدنی و تغییرات آن طی سال های اول برنامه های دوم, سوم و چهارم توسعه. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1392؛23(1):25-36. Available from: https://sid.ir/paper/148602/fa

    IEEE: کپی

    محمدعلی فیض پور، عزت اله لطفی، و مهدی امامی میبدی، “اندازه بهینه تولید در صنایع مواد غذایی و آشامیدنی و تغییرات آن طی سال های اول برنامه های دوم, سوم و چهارم توسعه،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 23، no. 1، pp. 25–36، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148602/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button