APA:
کپیمجذوبی، مهسا، کشنی، رویا، و فرحناکی، عسگر. (1392). تعیین برخی ویژگی های خمیر و بیسکوئیت غنی شده با سبوس جو دوسر. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 23(1)، 37-45. SID. https://sid.ir/paper/148605/fa
Vancouver:
کپیمجذوبی مهسا، کشنی رویا، فرحناکی عسگر. تعیین برخی ویژگی های خمیر و بیسکوئیت غنی شده با سبوس جو دوسر. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1392؛23(1):37-45. Available from: https://sid.ir/paper/148605/fa
IEEE:
کپیمهسا مجذوبی، رویا کشنی، و عسگر فرحناکی، “تعیین برخی ویژگی های خمیر و بیسکوئیت غنی شده با سبوس جو دوسر،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 23، no. 1، pp. 37–45، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148605/fa