APA:
کپیحشمتی، علی، حسنی، صابر، ساری، عباسعلی، و کرمی، مصطفی. (1395). بررسی اثر پری بیوتیکی سبوس جو و برنج بر روی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست کم چرب. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 11(2)، 105-112. SID. https://sid.ir/paper/121191/fa
Vancouver:
کپیحشمتی علی، حسنی صابر، ساری عباسعلی، کرمی مصطفی. بررسی اثر پری بیوتیکی سبوس جو و برنج بر روی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست کم چرب. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛11(2):105-112. Available from: https://sid.ir/paper/121191/fa
IEEE:
کپیعلی حشمتی، صابر حسنی، عباسعلی ساری، و مصطفی کرمی، “بررسی اثر پری بیوتیکی سبوس جو و برنج بر روی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست کم چرب،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 2، pp. 105–112، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121191/fa