APA:
کپینقی پور، فریبا، صحرائیان، بهاره، قیافه داوودی، مهدی، کریمی، مهدی، و شیخ الاسلامی، زهرا. (1392). مقایسه اثر زمان تخمیر اولیه, میانی و نهایی بر ویژگی های کمی و کیفی نان بربری. علوم و صنایع غذایی ایران، 10(40)، 47-55. SID. https://sid.ir/paper/71717/fa
Vancouver:
کپینقی پور فریبا، صحرائیان بهاره، قیافه داوودی مهدی، کریمی مهدی، شیخ الاسلامی زهرا. مقایسه اثر زمان تخمیر اولیه, میانی و نهایی بر ویژگی های کمی و کیفی نان بربری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛10(40):47-55. Available from: https://sid.ir/paper/71717/fa
IEEE:
کپیفریبا نقی پور، بهاره صحرائیان، مهدی قیافه داوودی، مهدی کریمی، و زهرا شیخ الاسلامی، “مقایسه اثر زمان تخمیر اولیه, میانی و نهایی بر ویژگی های کمی و کیفی نان بربری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 10، no. 40، pp. 47–55، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71717/fa