APA:
کپیاثنی عشری، مریم، فرهوش، رضا، و شریف، علی. (1393). بررسی اثر متیلگالات بر سینتیک اکسایش روغن ماهی کیلکای تخلیص شده با استفاده از تحلیل حساسیت مدل شبکه عصبی مصنوعی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 24(3)، 473-485. SID. https://sid.ir/paper/148625/fa
Vancouver:
کپیاثنی عشری مریم، فرهوش رضا، شریف علی. بررسی اثر متیلگالات بر سینتیک اکسایش روغن ماهی کیلکای تخلیص شده با استفاده از تحلیل حساسیت مدل شبکه عصبی مصنوعی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1393؛24(3):473-485. Available from: https://sid.ir/paper/148625/fa
IEEE:
کپیمریم اثنی عشری، رضا فرهوش، و علی شریف، “بررسی اثر متیلگالات بر سینتیک اکسایش روغن ماهی کیلکای تخلیص شده با استفاده از تحلیل حساسیت مدل شبکه عصبی مصنوعی،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 24، no. 3، pp. 473–485، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148625/fa