مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

585
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

510
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر متیلگالات بر سینتیک اکسایش روغن ماهی کیلکای تخلیص شده با استفاده از تحلیل حساسیت مدل شبکه عصبی مصنوعی

صفحات

 صفحه شروع 473 | صفحه پایان 485

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اثنی عشری، مریم، فرهوش، رضا، و شریف، علی. (1393). بررسی اثر متیلگالات بر سینتیک اکسایش روغن ماهی کیلکای تخلیص شده با استفاده از تحلیل حساسیت مدل شبکه عصبی مصنوعی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 24(3)، 473-485. SID. https://sid.ir/paper/148625/fa

    Vancouver: کپی

    اثنی عشری مریم، فرهوش رضا، شریف علی. بررسی اثر متیلگالات بر سینتیک اکسایش روغن ماهی کیلکای تخلیص شده با استفاده از تحلیل حساسیت مدل شبکه عصبی مصنوعی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1393؛24(3):473-485. Available from: https://sid.ir/paper/148625/fa

    IEEE: کپی

    مریم اثنی عشری، رضا فرهوش، و علی شریف، “بررسی اثر متیلگالات بر سینتیک اکسایش روغن ماهی کیلکای تخلیص شده با استفاده از تحلیل حساسیت مدل شبکه عصبی مصنوعی،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 24، no. 3، pp. 473–485، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148625/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا