مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,143
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

719
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بکارگیری فوم نشاسته حاوی اسانس روغنی دارچین برای جلوگیری از رشد کپک در نان بسته بندی شده

صفحات

 صفحه شروع 439 | صفحه پایان 451

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    لطفی نیا، سمیه، جوانمردداخلی، مجید، و محمدی نافچی، عبدالرضا. (1393). بکارگیری فوم نشاسته حاوی اسانس روغنی دارچین برای جلوگیری از رشد کپک در نان بسته بندی شده. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 24(3)، 439-451. SID. https://sid.ir/paper/148631/fa

    Vancouver: کپی

    لطفی نیا سمیه، جوانمردداخلی مجید، محمدی نافچی عبدالرضا. بکارگیری فوم نشاسته حاوی اسانس روغنی دارچین برای جلوگیری از رشد کپک در نان بسته بندی شده. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1393؛24(3):439-451. Available from: https://sid.ir/paper/148631/fa

    IEEE: کپی

    سمیه لطفی نیا، مجید جوانمردداخلی، و عبدالرضا محمدی نافچی، “بکارگیری فوم نشاسته حاوی اسانس روغنی دارچین برای جلوگیری از رشد کپک در نان بسته بندی شده،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 24، no. 3، pp. 439–451، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148631/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا