مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

979
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

670
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

کاربرد امواج اولتراسونیک در فرآیند صمغ گیری روغن های سویا و آفتابگردان

صفحات

 صفحه شروع 13 | صفحه پایان 21

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمودفشندی، حمید، قوامی، مهرداد، قراچورلو، مریم، و عباسی، رویا. (1395). کاربرد امواج اولتراسونیک در فرآیند صمغ گیری روغن های سویا و آفتابگردان. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 26(1)، 13-21. SID. https://sid.ir/paper/148645/fa

    Vancouver: کپی

    محمودفشندی حمید، قوامی مهرداد، قراچورلو مریم، عباسی رویا. کاربرد امواج اولتراسونیک در فرآیند صمغ گیری روغن های سویا و آفتابگردان. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1395؛26(1):13-21. Available from: https://sid.ir/paper/148645/fa

    IEEE: کپی

    حمید محمودفشندی، مهرداد قوامی، مریم قراچورلو، و رویا عباسی، “کاربرد امواج اولتراسونیک در فرآیند صمغ گیری روغن های سویا و آفتابگردان،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 26، no. 1، pp. 13–21، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148645/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا