APA:
کپیمحمودفشندی، حمید، قوامی، مهرداد، قراچورلو، مریم، و عباسی، رویا. (1395). کاربرد امواج اولتراسونیک در فرآیند صمغ گیری روغن های سویا و آفتابگردان. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 26(1)، 13-21. SID. https://sid.ir/paper/148645/fa
Vancouver:
کپیمحمودفشندی حمید، قوامی مهرداد، قراچورلو مریم، عباسی رویا. کاربرد امواج اولتراسونیک در فرآیند صمغ گیری روغن های سویا و آفتابگردان. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1395؛26(1):13-21. Available from: https://sid.ir/paper/148645/fa
IEEE:
کپیحمید محمودفشندی، مهرداد قوامی، مریم قراچورلو، و رویا عباسی، “کاربرد امواج اولتراسونیک در فرآیند صمغ گیری روغن های سویا و آفتابگردان،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 26، no. 1، pp. 13–21، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148645/fa