APA:
کپیعباسی، رویا، قراچورلو، مریم، قوامی، مهرداد، و اسدی، غلامحسن. (1393). کاربرد امواج اولتراسونیک در فرایند رنگبری روغن سویا و بررسی شرایط دمایی و زمانی مورد استفاده در حمام اولتراسونیک. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 9(2)، 75-84. SID. https://sid.ir/paper/392895/fa
Vancouver:
کپیعباسی رویا، قراچورلو مریم، قوامی مهرداد، اسدی غلامحسن. کاربرد امواج اولتراسونیک در فرایند رنگبری روغن سویا و بررسی شرایط دمایی و زمانی مورد استفاده در حمام اولتراسونیک. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛9(2):75-84. Available from: https://sid.ir/paper/392895/fa
IEEE:
کپیرویا عباسی، مریم قراچورلو، مهرداد قوامی، و غلامحسن اسدی، “کاربرد امواج اولتراسونیک در فرایند رنگبری روغن سویا و بررسی شرایط دمایی و زمانی مورد استفاده در حمام اولتراسونیک،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 2، pp. 75–84، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/392895/fa