APA:
کپیبازرگانی گیلانی، بهناز، تاجیک، حسین، علی اکبرلو، جواد، و خلقی، دانشه. (1395). اثرات ضدمیکروبی آب انار با کیتوزان حاوی اسانس آویشن شیرازی بر گوشت مرغ منجمد. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 26(1)، 75-85. SID. https://sid.ir/paper/148648/fa
Vancouver:
کپیبازرگانی گیلانی بهناز، تاجیک حسین، علی اکبرلو جواد، خلقی دانشه. اثرات ضدمیکروبی آب انار با کیتوزان حاوی اسانس آویشن شیرازی بر گوشت مرغ منجمد. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1395؛26(1):75-85. Available from: https://sid.ir/paper/148648/fa
IEEE:
کپیبهناز بازرگانی گیلانی، حسین تاجیک، جواد علی اکبرلو، و دانشه خلقی، “اثرات ضدمیکروبی آب انار با کیتوزان حاوی اسانس آویشن شیرازی بر گوشت مرغ منجمد،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 26، no. 1، pp. 75–85، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148648/fa