مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

967
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

621
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات ضدمیکروبی آب انار با کیتوزان حاوی اسانس آویشن شیرازی بر گوشت مرغ منجمد

صفحات

 صفحه شروع 75 | صفحه پایان 85

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بازرگانی گیلانی، بهناز، تاجیک، حسین، علی اکبرلو، جواد، و خلقی، دانشه. (1395). اثرات ضدمیکروبی آب انار با کیتوزان حاوی اسانس آویشن شیرازی بر گوشت مرغ منجمد. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 26(1)، 75-85. SID. https://sid.ir/paper/148648/fa

    Vancouver: کپی

    بازرگانی گیلانی بهناز، تاجیک حسین، علی اکبرلو جواد، خلقی دانشه. اثرات ضدمیکروبی آب انار با کیتوزان حاوی اسانس آویشن شیرازی بر گوشت مرغ منجمد. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1395؛26(1):75-85. Available from: https://sid.ir/paper/148648/fa

    IEEE: کپی

    بهناز بازرگانی گیلانی، حسین تاجیک، جواد علی اکبرلو، و دانشه خلقی، “اثرات ضدمیکروبی آب انار با کیتوزان حاوی اسانس آویشن شیرازی بر گوشت مرغ منجمد،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 26، no. 1، pp. 75–85، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148648/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا