APA:
کپیرهنمون، پریا، سرابی جماب، محبوبه، جوانمردداخلی، مجید، و بستان، آرام. (1396). بررسی تاثیر شرایط استخراج بر میزان ترکیبات فنولی و خاصیت ضدمیکروبی عصاره پوست انار. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(65)، 51-62. SID. https://sid.ir/paper/72774/fa
Vancouver:
کپیرهنمون پریا، سرابی جماب محبوبه، جوانمردداخلی مجید، بستان آرام. بررسی تاثیر شرایط استخراج بر میزان ترکیبات فنولی و خاصیت ضدمیکروبی عصاره پوست انار. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(65):51-62. Available from: https://sid.ir/paper/72774/fa
IEEE:
کپیپریا رهنمون، محبوبه سرابی جماب، مجید جوانمردداخلی، و آرام بستان، “بررسی تاثیر شرایط استخراج بر میزان ترکیبات فنولی و خاصیت ضدمیکروبی عصاره پوست انار،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 65، pp. 51–62، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72774/fa