APA:
کپیفرجی، فاطمه، پوراحمد، رضوان، و هاشمی روان، مهناز. (1395). اثر صمغ عربی و صمغ کتیرا بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و ویژگی های فیزیکی شیمیایی و حسی ماست بازساخته پروبیوتیک. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 26(1)، 61-74. SID. https://sid.ir/paper/148653/fa
Vancouver:
کپیفرجی فاطمه، پوراحمد رضوان، هاشمی روان مهناز. اثر صمغ عربی و صمغ کتیرا بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و ویژگی های فیزیکی شیمیایی و حسی ماست بازساخته پروبیوتیک. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1395؛26(1):61-74. Available from: https://sid.ir/paper/148653/fa
IEEE:
کپیفاطمه فرجی، رضوان پوراحمد، و مهناز هاشمی روان، “اثر صمغ عربی و صمغ کتیرا بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و ویژگی های فیزیکی شیمیایی و حسی ماست بازساخته پروبیوتیک،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 26، no. 1، pp. 61–74، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148653/fa