مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,015
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

637
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر صمغ عربی و صمغ کتیرا بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و ویژگی های فیزیکی شیمیایی و حسی ماست بازساخته پروبیوتیک

صفحات

 صفحه شروع 61 | صفحه پایان 74

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فرجی، فاطمه، پوراحمد، رضوان، و هاشمی روان، مهناز. (1395). اثر صمغ عربی و صمغ کتیرا بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و ویژگی های فیزیکی شیمیایی و حسی ماست بازساخته پروبیوتیک. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 26(1)، 61-74. SID. https://sid.ir/paper/148653/fa

    Vancouver: کپی

    فرجی فاطمه، پوراحمد رضوان، هاشمی روان مهناز. اثر صمغ عربی و صمغ کتیرا بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و ویژگی های فیزیکی شیمیایی و حسی ماست بازساخته پروبیوتیک. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1395؛26(1):61-74. Available from: https://sid.ir/paper/148653/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه فرجی، رضوان پوراحمد، و مهناز هاشمی روان، “اثر صمغ عربی و صمغ کتیرا بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و ویژگی های فیزیکی شیمیایی و حسی ماست بازساخته پروبیوتیک،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 26، no. 1، pp. 61–74، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148653/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا