مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

894
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

611
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

نانوکامپوزیت های برپایه نشاسته ترموپلاستیک- نانوذرات نقره- نانورس: بررسی اثرات ضدباکتریایی روی اشرشیاکلی، ویژگی های مکانیکی و نفوذپذیری

صفحات

 صفحه شروع 161 | صفحه پایان 175

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    استادعلی، طاهر، قنبرزاده، بابک، دریکوند، فرزانه، مرتضوی، سیدعلی، و ابوالقاسمی فخری، لیلا. (1395). نانوکامپوزیت های برپایه نشاسته ترموپلاستیک- نانوذرات نقره- نانورس: بررسی اثرات ضدباکتریایی روی اشرشیاکلی, ویژگی های مکانیکی و نفوذپذیری. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 26(1)، 161-175. SID. https://sid.ir/paper/148656/fa

    Vancouver: کپی

    استادعلی طاهر، قنبرزاده بابک، دریکوند فرزانه، مرتضوی سیدعلی، ابوالقاسمی فخری لیلا. نانوکامپوزیت های برپایه نشاسته ترموپلاستیک- نانوذرات نقره- نانورس: بررسی اثرات ضدباکتریایی روی اشرشیاکلی, ویژگی های مکانیکی و نفوذپذیری. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1395؛26(1):161-175. Available from: https://sid.ir/paper/148656/fa

    IEEE: کپی

    طاهر استادعلی، بابک قنبرزاده، فرزانه دریکوند، سیدعلی مرتضوی، و لیلا ابوالقاسمی فخری، “نانوکامپوزیت های برپایه نشاسته ترموپلاستیک- نانوذرات نقره- نانورس: بررسی اثرات ضدباکتریایی روی اشرشیاکلی, ویژگی های مکانیکی و نفوذپذیری،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 26، no. 1، pp. 161–175، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148656/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button