Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

767
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

622
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر نانورس روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ممانعت کنندگی فیلم های بیوپلیمر کفیران

صفحات

 صفحه شروع 105 | صفحه پایان 115

چکیده

فیلم ها و پوشش های زیست تخریب پذیر جهت ارتقاء سطح کیفی و افزایش ماندگاری محصولات غذایی, در صنعت استفاده می شوند. در پژوهش حاضر, خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ممانعت کنندگی فیلم های نانوبیوپلیمری کفیران - مونت موریلونیت (مونت موریلونیت: 5, 3, 1, 0 درصد وزنی / وزنی) مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد, نانورس سبب افزیش ضخامت, پارامتر رنگ سنجی زرد - آبی (b) و تغییر رنگ کلی (DE) شده, در حالی که محتوای رطوبت, جذب آب, حلالیت, نفوذپذیری به بخار آب و پارامتر رنگ سنجی قرمز - سبز (a) و اندیس سفیدی (WI) آن ها را کاهش می دهد. همچنین این نانوذرات تاثیر معناداری روی شفافیت و روشنایی (L) فیلم ها ندارند. بررسی خصوصیات مکانیکی نشان داد, نانورس سبب افزایش استحکام کششی فیلم ها می شود در حالی که تاثیر آن روی کشش در نقطه شکست آن ها در غلظت های مختلف متفاوت است به طوریکه تا غلظت 3 درصد نانورس فاکتور مذکور افزایش و در غلظت های بالاتر (5 درصد) کاهش می یابد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسینی، سیدسعید، خداییان، فرامرز، و اسمی، سهیلا. (1396). اثر نانورس روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ممانعت کنندگی فیلم های بیوپلیمر کفیران. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(66)، 105-115. SID. https://sid.ir/paper/71662/fa

    Vancouver: کپی

    حسینی سیدسعید، خداییان فرامرز، اسمی سهیلا. اثر نانورس روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ممانعت کنندگی فیلم های بیوپلیمر کفیران. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(66):105-115. Available from: https://sid.ir/paper/71662/fa

    IEEE: کپی

    سیدسعید حسینی، فرامرز خداییان، و سهیلا اسمی، “اثر نانورس روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ممانعت کنندگی فیلم های بیوپلیمر کفیران،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 66، pp. 105–115، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71662/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا