APA:
کپیکاظمی نیا، مسعود، محمودی، رزاق، و قجربیگی، پیمان. (1396). مروری بر خواص کاربردی عطرمایه گیاهان تیره نعناع در مواد غذایی (مقاله مروری). مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، 21(1 (پی در پی 90))، 61-73. SID. https://sid.ir/paper/49272/fa
Vancouver:
کپیکاظمی نیا مسعود، محمودی رزاق، قجربیگی پیمان. مروری بر خواص کاربردی عطرمایه گیاهان تیره نعناع در مواد غذایی (مقاله مروری). مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین[Internet]. 1396؛21(1 (پی در پی 90)):61-73. Available from: https://sid.ir/paper/49272/fa
IEEE:
کپیمسعود کاظمی نیا، رزاق محمودی، و پیمان قجربیگی، “مروری بر خواص کاربردی عطرمایه گیاهان تیره نعناع در مواد غذایی (مقاله مروری)،” مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، vol. 21، no. 1 (پی در پی 90)، pp. 61–73، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/49272/fa