APA:
کپیرفیعی، سمیرا، عزیزخانی، مریم، و آریایی، پیمان. (1396). تاثیر فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس های زیره سبز و ترخون بر کیفیت پنیر سفید پرچرب. علوم غذایی و تغذیه، 14(4 (پیاپی 56))، 79-90. SID. https://sid.ir/paper/143219/fa
Vancouver:
کپیرفیعی سمیرا، عزیزخانی مریم، آریایی پیمان. تاثیر فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس های زیره سبز و ترخون بر کیفیت پنیر سفید پرچرب. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1396؛14(4 (پیاپی 56)):79-90. Available from: https://sid.ir/paper/143219/fa
IEEE:
کپیسمیرا رفیعی، مریم عزیزخانی، و پیمان آریایی، “تاثیر فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس های زیره سبز و ترخون بر کیفیت پنیر سفید پرچرب،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 14، no. 4 (پیاپی 56)، pp. 79–90، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143219/fa