APA:
کپیحسن پور، علی، مدرس مطلق، اسعد، اسماعیلی، محسن، و رحمانی دیدار، علاالدین. (1390). تغییرات خواص مکانیکی انگور سفید بیدانه در طی رسیدن. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 21(3)، 343-355. SID. https://sid.ir/paper/148670/fa
Vancouver:
کپیحسن پور علی، مدرس مطلق اسعد، اسماعیلی محسن، رحمانی دیدار علاالدین. تغییرات خواص مکانیکی انگور سفید بیدانه در طی رسیدن. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1390؛21(3):343-355. Available from: https://sid.ir/paper/148670/fa
IEEE:
کپیعلی حسن پور، اسعد مدرس مطلق، محسن اسماعیلی، و علاالدین رحمانی دیدار، “تغییرات خواص مکانیکی انگور سفید بیدانه در طی رسیدن،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 21، no. 3، pp. 343–355، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148670/fa