مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,482
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,947
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین نسبت پوآسون و مدول الاستیسیته در دوره رسیدن انگور سفید بیدانه

صفحات

 صفحه شروع 308 | صفحه پایان 316

چکیده

 در این مطالعه برای تعیین نسبت پوآسون و مدول الاستیسیته در دوره رسیدن انگور سفید بیدانه, نمونه میوه تازه طی هفت هفته متوالی, از پانزدهم شهریور تا بیست و ششم مهر ماه, از یک باغ انگور برداشت گردید. در هر نوبت شش حبه آماده شده بصورت تصادفی انتخاب و آزمایشات بارگذاری استاتیک توام با عکس برداری دیجیتالی انجام گرفت. با استفاده از تئوری هرتز و نسبت پوآسون واقعی (آزمایشگاهی) و نیز با در نظر گرفتن شکل واقعی حبه انگور و تعریف مقدار مجاز تغییر شکل, مدول الاستیسیته محاسبه گردید. نسبت پوآسون ظاهری نیز از طریق پردازش تصویر محاسبه و سپس مقادیر حاصل با استفاده از حل مدل فیزیکی مساله با نرم افزار اجزا محدود (آباکوس) اصلاح شد. نتایج بدست آمده نشان داد که مدول الاستیسیته محاسبه شده از طریق تئوری هرتز تابعی از مقدار کرنش محوری بوده و با افزایش آن افزایش می یابد. با توجه به نتایج این تحقیق نسبت پوآسون محاسبه شده همواره از مقدار واقعی آن کوچکتر است و تابعی از مقدار کرنش محوری است. مدول الاستیسیته و نسبت پوآسون در طول دوره رسیدن میوه کاهش یافت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسن پور، علی، اسماعیلی، محسن، مدرس مطلق، اسعد، رحمانی دیدار، علاالدین، و نصیری، مقداد. (1389). تعیین نسبت پوآسون و مدول الاستیسیته‌ در دوره‌ رسیدن انگور سفید بیدانه. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 6(4)، 308-316. SID. https://sid.ir/paper/143467/fa

    Vancouver: کپی

    حسن پور علی، اسماعیلی محسن، مدرس مطلق اسعد، رحمانی دیدار علاالدین، نصیری مقداد. تعیین نسبت پوآسون و مدول الاستیسیته‌ در دوره‌ رسیدن انگور سفید بیدانه. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛6(4):308-316. Available from: https://sid.ir/paper/143467/fa

    IEEE: کپی

    علی حسن پور، محسن اسماعیلی، اسعد مدرس مطلق، علاالدین رحمانی دیدار، و مقداد نصیری، “تعیین نسبت پوآسون و مدول الاستیسیته‌ در دوره‌ رسیدن انگور سفید بیدانه،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 6، no. 4، pp. 308–316، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143467/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button