APA:
کپیحسن پور، علی، اسماعیلی، محسن، مدرس مطلق، اسعد، رحمانی دیدار، علاالدین، و نصیری، مقداد. (1389). تعیین نسبت پوآسون و مدول الاستیسیته در دوره رسیدن انگور سفید بیدانه. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 6(4)، 308-316. SID. https://sid.ir/paper/143467/fa
Vancouver:
کپیحسن پور علی، اسماعیلی محسن، مدرس مطلق اسعد، رحمانی دیدار علاالدین، نصیری مقداد. تعیین نسبت پوآسون و مدول الاستیسیته در دوره رسیدن انگور سفید بیدانه. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛6(4):308-316. Available from: https://sid.ir/paper/143467/fa
IEEE:
کپیعلی حسن پور، محسن اسماعیلی، اسعد مدرس مطلق، علاالدین رحمانی دیدار، و مقداد نصیری، “تعیین نسبت پوآسون و مدول الاستیسیته در دوره رسیدن انگور سفید بیدانه،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 6، no. 4، pp. 308–316، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143467/fa