مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,196
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

665
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

افزایش ماندگاری نان باگت با استفاده از پوشش پلی ساکاریدی محتوی سوربات پتاسیم

صفحات

 صفحه شروع 209 | صفحه پایان 217

چکیده

 در این پژوهش, پس از تهیه فیلم های ترکیبی هیدروکسی پروپیل متیل سلولز, نشاسته ذرت و روغن آفتاب گردان, تاثیر غلظت های مختلف سوربات پتاسیم بر برخی خصوصیات فیلم ها شامل نفوذپذیری به بخار آب, استحکام کششی و کرنش تا نقطه شکست بررسی شد. همچنین, توانایی پوشش پلی ساکاریدی بکار گرفته شده در به تاخیر انداختن بیاتی نان باگت بوسیله تعیین ویژگی های مکانیکی و حسی نان ها مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد سوربات پتاسیم فقط در غلظت های بالا قابلیت نفوذپذیری به بخار آب فیلم ها را بطور معنی داری افزایش داد. با افزایش غلظت سوربات کرنش تا نقطه شکست فیلم ها از 2.6 تا 65.7 درصد افزایش پیدا کرد اما استحکام کششی آن ها بطور معنی داری از 7.88 تا 2.45 مگاپاسکال کاهش یافت. علاوه بر این, آزمون های مکانیکی و حسی مربوط به نان ها بطور آشکاری نشان داد که پوشش بکار گرفته شده, در به تاخیر انداختن بیاتی نان های باگت موفق بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    احمدی، عماد، عزیزی، محمدحسین، عباسی، سلیمان، هادیان، زهرا، و صارمی نژاد، سولماز. (1390). افزایش ماندگاری نان باگت با استفاده از پوشش پلی ساکاریدی محتوی سوربات پتاسیم. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 21(2)، 209-217. SID. https://sid.ir/paper/148676/fa

    Vancouver: کپی

    احمدی عماد، عزیزی محمدحسین، عباسی سلیمان، هادیان زهرا، صارمی نژاد سولماز. افزایش ماندگاری نان باگت با استفاده از پوشش پلی ساکاریدی محتوی سوربات پتاسیم. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1390؛21(2):209-217. Available from: https://sid.ir/paper/148676/fa

    IEEE: کپی

    عماد احمدی، محمدحسین عزیزی، سلیمان عباسی، زهرا هادیان، و سولماز صارمی نژاد، “افزایش ماندگاری نان باگت با استفاده از پوشش پلی ساکاریدی محتوی سوربات پتاسیم،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 21، no. 2، pp. 209–217، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148676/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا