APA:
کپیاحمدی، عماد، عزیزی، محمدحسین، عباسی، سلیمان، هادیان، زهرا، و صارمی نژاد، سولماز. (1390). افزایش ماندگاری نان باگت با استفاده از پوشش پلی ساکاریدی محتوی سوربات پتاسیم. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 21(2)، 209-217. SID. https://sid.ir/paper/148676/fa
Vancouver:
کپیاحمدی عماد، عزیزی محمدحسین، عباسی سلیمان، هادیان زهرا، صارمی نژاد سولماز. افزایش ماندگاری نان باگت با استفاده از پوشش پلی ساکاریدی محتوی سوربات پتاسیم. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1390؛21(2):209-217. Available from: https://sid.ir/paper/148676/fa
IEEE:
کپیعماد احمدی، محمدحسین عزیزی، سلیمان عباسی، زهرا هادیان، و سولماز صارمی نژاد، “افزایش ماندگاری نان باگت با استفاده از پوشش پلی ساکاریدی محتوی سوربات پتاسیم،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 21، no. 2، pp. 209–217، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148676/fa