APA:
کپیناطق، لیلا، و رضایی، مهشید. (1400). تاثیر صمغ زانتان و کربوکسی متیل سلولز روی خواص فیزیک و شیمیایی و حسی نان باگت. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(113 )، 1-17. SID. https://sid.ir/paper/370574/fa
Vancouver:
کپیناطق لیلا، رضایی مهشید. تاثیر صمغ زانتان و کربوکسی متیل سلولز روی خواص فیزیک و شیمیایی و حسی نان باگت. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(113 ):1-17. Available from: https://sid.ir/paper/370574/fa
IEEE:
کپیلیلا ناطق، و مهشید رضایی، “تاثیر صمغ زانتان و کربوکسی متیل سلولز روی خواص فیزیک و شیمیایی و حسی نان باگت،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 113 ، pp. 1–17، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/370574/fa