APA:
کپیعبدی، وحیدرضا، سحری، محمدعلی، و احمدی ندوشن، منصور. (1381). بررسی اثرات کاربرد آب پنیر بر کیفیت نان باگت
. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 3(13)، 15-26. SID. https://sid.ir/paper/27997/fa
Vancouver:
کپیعبدی وحیدرضا، سحری محمدعلی، احمدی ندوشن منصور. بررسی اثرات کاربرد آب پنیر بر کیفیت نان باگت
. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی[Internet]. 1381؛3(13):15-26. Available from: https://sid.ir/paper/27997/fa
IEEE:
کپیوحیدرضا عبدی، محمدعلی سحری، و منصور احمدی ندوشن، “بررسی اثرات کاربرد آب پنیر بر کیفیت نان باگت
،” مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، vol. 3، no. 13، pp. 15–26، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/27997/fa