مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

15
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعۀ اثر دما بر قطر شکل دهی و نازک شدگی در فرآیند شکل دهی تدریجی گرم لوله های آلومینیومی

صفحات

 صفحه شروع 129 | صفحه پایان 148

چکیده

 فرآیند شکل دهی تدریجی توانایی ساخت قطعات ورقی با مقطع و سایزهای مختلف با استفاده از ابزارهای شکل دهی ساده و ارزان را دارا می باشد. با استفاده از این فرآیند می توان مقاطع لوله ای را تولید کرد که معمولاً برای شکل دادن آنها با فرآیند هیدروفرمینگ انجام می شود. در این مقاله, شکل دهی تدریجی لوله های آلومینومی با مقطع متقارن- محوری بررسی شده است. یک مجموعه قالب شکل دهی برای ایجاد بالج متقارن روی لوله های آلومینیومی طراحی و ساخته شده و کنترل حرکت سنبه شکل دهی توسط کلگی ماشین فرز با روش عددی انجام شده است. به منظور افزایش شکل پذیری ماده, دمای لوله تا حداکثر 300 درجه افزایش داده شده و قطر قطعه شکل داده شده مورد مطالعه قرار گرفته است. شبیه سازی فرآیند نیز با استفاده از نرم افزار آباکوس انجام شده و از معیارهای شکست نرم برای پیش بینی حداکثر شکل پذیری بهره گرفته شده است. نتایج نشان می دهد که معیار کوکرافت-لاتهام نرمال شده می تواند با خطای کمی برای پیش بینی حداکثر قطر شکل دهی مورد استفاده قرار گیرد. با افزایش دمای فرآیند از 100 به 200 درجۀ قطر شکل دهی 4% بیشتر شده است. بیشترین اثر گام شکل دهی در دمای 300 درجه مشاهده شده که با افزایش گام از 0/5 به 1/5 میلی متر, قطر شکل دهی 3/7% کاهش یافته است. مقطع شکست لوله ها نیز توسط میکروسکوپ الکترونی (SEM) مورد بررسی قرار گرفته است.

چندرسانه ای

  • ثبت نشده است.
  • استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button