مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

808
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

508
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر نوع پایه بر میزان کلروفیل و غلظت عناصر معدنی برگ اورلاندو تانجلو

صفحات

 صفحه شروع 81 | صفحه پایان 88

چکیده

 در این پژوهش تاثیر چهار پایه مرکبات شامل نارنج (Citrus aurantium), بکرائی (C. reticulate × C. aurantium), لیموآب (C. aurantifolia) و ولکامرلمون (C. volkameriana) بر میزان کلروفیل و غلظت عناصر معدنی (ازت, فسفر, پتاسیم, کلسیم, منیزیم, سدیم, آهن, روی, مس, منگنز, کلر و بور) برگ اورلاندو تانجلو رشدیافته در گلدان های دارای خاک آهکی در گلخانه در قالب طرح کاملا تصادفی در چهار تکرار مورد بررسی قرار گرفت. بر اساس نتایج نوع پایه تاثیر معنی دار بر میزان کلروفیل برگ داشت و بیش ترین میزان کلروفیل روی پایه نارنج به دست آمد. به غیر از کلسیم, منیزیم, مس و بور غلظت سایر عناصر تحت تاثیر نوع پایه در برگ اختلاف معنی دار داشت. غلظت ازت و کلسیم روی همه پایه ها و منگنز تنها روی پایه لیموآب کم تر از حد مطلوب و غلظت مس و کلر روی تمام پایه ها زیادتر از حد مطلوب بود. پایه نارنج بالاترین غلظت کلر و پایه ولکامرلمون بالاترین غلظت سدیم را در برگ داشتند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    ابوطالبی جهرمی، عبدالحسین. (1389). تاثیر نوع پایه بر میزان کلروفیل و غلظت عناصر معدنی برگ اورلاندو تانجلو. پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)، 17(3)، 81-88. SID. https://sid.ir/paper/155899/fa

    Vancouver: کپی

    ابوطالبی جهرمی عبدالحسین. تاثیر نوع پایه بر میزان کلروفیل و غلظت عناصر معدنی برگ اورلاندو تانجلو. پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1389؛17(3):81-88. Available from: https://sid.ir/paper/155899/fa

    IEEE: کپی

    عبدالحسین ابوطالبی جهرمی، “تاثیر نوع پایه بر میزان کلروفیل و غلظت عناصر معدنی برگ اورلاندو تانجلو،” پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 17، no. 3، pp. 81–88، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/155899/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button