مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

319
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

508
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر ستیهندگی سطوح مختلف آفلاتوکسین ب1 و زیرالنون جیره غذایی بر فعالیت آنزیم-های گوارشی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchys mykiss)

صفحات

 صفحه شروع 13 | صفحه پایان 21

چکیده

 هدف از این مقاله, بررسی اثر ستیهندگی سطوح مختلف آفلاتوکسین ب 1 و زیرالنون جیره غذایی بر فعالیت آنزیم های گوارشی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) است. بدین منظور, تعداد 540 قطعه ماهی قزلآلای رنگین کمان (± خطای استاندارد) 0/2 ± 3 گرمی در 9 تیمار با سطوح مختلف سموم آفلاتوکسین ب1 (0, 25, 50 ppb) و زیرالنون (0, 200, 400 ppb) در جیره غذایی به مدت 4 هفته پرورش یافتند و در انتها, نمونههای زوائد پیلوریک جهت سنجش فعالیت آلکالین پروتئاز, لیپاز و آمیلاز تهیه شدند. نتایج مطالعه حاضر نشان داد که تغذیه با جیرههای غذایی آلوده به آفلاتوکسین و زیرالنون حداقل به مدت 4 هفته اثری روی میزان فعالیت آنزیم آلکالین پروتئاز ندارد (0/05P). بیشترین میزان فعالیت آنزیم آمیلاز در گروه تغذیه شده با جیره غذایی فاقد آفلاتوکسین مشاهده گردید, که اختلاف معنی داری با ماهیان تغذیه شده با جیره های غذایی حاوی آفلاتوکسین 25 ppb یا آفلاتوکسین 50 ppb داشت (0/05>P). نتایج این مطالعه نشان دادند که در حضور همزمان دو سم, اثر کاهندگی آنها بر میزان فعالیت آنزیم لیپاز تعدیل می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    داغستانی، بهروز، ایمانی، احمد، نوری، فرزانه، فرزانه، محسن، و سروی مغانلو، کوروش. (1397). اثر ستیهندگی سطوح مختلف آفلاتوکسین ب1 و زیرالنون جیره غذایی بر فعالیت آنزیم-های گوارشی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchys mykiss). اقیانوس شناسی، 9(36 )، 13-21. SID. https://sid.ir/paper/158099/fa

    Vancouver: کپی

    داغستانی بهروز، ایمانی احمد، نوری فرزانه، فرزانه محسن، سروی مغانلو کوروش. اثر ستیهندگی سطوح مختلف آفلاتوکسین ب1 و زیرالنون جیره غذایی بر فعالیت آنزیم-های گوارشی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchys mykiss). اقیانوس شناسی[Internet]. 1397؛9(36 ):13-21. Available from: https://sid.ir/paper/158099/fa

    IEEE: کپی

    بهروز داغستانی، احمد ایمانی، فرزانه نوری، محسن فرزانه، و کوروش سروی مغانلو، “اثر ستیهندگی سطوح مختلف آفلاتوکسین ب1 و زیرالنون جیره غذایی بر فعالیت آنزیم-های گوارشی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchys mykiss)،” اقیانوس شناسی، vol. 9، no. 36 ، pp. 13–21، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/158099/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button