مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

921
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

743
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر تنش های سرمایی بر ایجاد پروتئین ضد یخ و افزایش پراکسیداسیون لیپیدها در دو گونه مرکبات شمال ایران (مقاله کوتاه)

صفحات

 صفحه شروع 97 | صفحه پایان 102

چکیده

مرکبات شمال از نظر کیفیت و تطابق با ذائقه ایرانیان از اهمیت کشاورزی و تجاری برخوردارند. بهبود کیفیت این محصولات از اهداف مهم کشاورزان و دانشمندان این رشته است. در پژوهش حاضر, پاسخ دو گونه از مرکبات, نارنج  (Citrus aurantium)و سیترنج (هیبریدی از پرتقال شیرین و نارنج Citrus sinensis x Poncirus trifoliate) به تنش سرما از طریق بررسی وجود پروتئین ضد یخ و تغییر پراکسیداسیون لیپیدها در گونه های مرکبات مذکور بررسی گردید. نتایج نشان داد هر دو گونه مرکبات مورد بررسی بر اثر اعمال دماهای زیر صفر, پروتئین ضد یخ با وزن مولکولی تقریبا 23 کیلو دالتون تولید نمودند و پراکسیداسیون لیپیدی در هر دو گونه تا حدی افزایش یافت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سریری، ریحانه، گلوانی، مجید، فتوحی قزوینی، رضا، و جعفریان، وهب. (1390). اثر تنش های سرمایی بر ایجاد پروتئین ضد یخ و افزایش پراکسیداسیون لیپیدها در دو گونه مرکبات شمال ایران (مقاله کوتاه). زیست شناسی گیاهی، 3(7)، 97-102. SID. https://sid.ir/paper/159949/fa

    Vancouver: کپی

    سریری ریحانه، گلوانی مجید، فتوحی قزوینی رضا، جعفریان وهب. اثر تنش های سرمایی بر ایجاد پروتئین ضد یخ و افزایش پراکسیداسیون لیپیدها در دو گونه مرکبات شمال ایران (مقاله کوتاه). زیست شناسی گیاهی[Internet]. 1390؛3(7):97-102. Available from: https://sid.ir/paper/159949/fa

    IEEE: کپی

    ریحانه سریری، مجید گلوانی، رضا فتوحی قزوینی، و وهب جعفریان، “اثر تنش های سرمایی بر ایجاد پروتئین ضد یخ و افزایش پراکسیداسیون لیپیدها در دو گونه مرکبات شمال ایران (مقاله کوتاه)،” زیست شناسی گیاهی، vol. 3، no. 7، pp. 97–102، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/159949/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button