Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,775
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,498
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

سنجش محتوای فنل و فلاونوئید تام و بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ درختان انجیر (Ficus carica) و لرگ (Pterocarya fraxinifolia) با روش اسپکتروفتومتری و کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 16

کلیدواژه

کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا (HPLC)Q2

چکیده

 در پژوهش حاضر, فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ درختان لرگ (Pterocarya fraxinifolia) از تیره Juglandaceae و انجیر (Ficus carica) از تیره Moraceae, با روش اسپکتروفتومتری و کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا بررسی شد. برای این منظور, برگ های درختان انجیر از جنگل نور در مازندران, جنگل شصت کلاته در گلستان و جنگل اسالم در گیلان و برگ های درختان لرگ از جنگل نور در مازندران و روستای وطنای بندرگز در گلستان و جنگل اسالم در گیلان جمع آوری شدند. میزان ترکیبات فنلی (گالیک اسید, کوماریک اسید و کوئرستین) نیز با روش کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا اندازه گیری شد. در آزمون به دام اندازی رادیکال های آزاد DPPH غلظت مهار 50 درصد حداکثر 595.12±21.4 میکروگرم بر میلی لیتر در عصاره متانولی برگ لرگ مشاهده شد. با توجه به زمان بازداری, میزان سه ترکیب فنلی گالیک اسید, کوماریک اسید و کوئرستین در عصاره های متانولی برگ انجیر و در عصاره های متانولی برگ لرگ, گالیک اسید و کوماریک اسید شناسایی شدند. بیشترین میزان گالیک اسید (78.93) و کوماریک اسید (8.14) در عصاره های برگ های لرگ اسالم و کمترین میزان گالیک اسید (8.56) و کوماریک اسید (0.89) بر حسب میلی گرم بر گرم وزن خشک در عصاره های برگ انجیر نور مشاهده شد. بر اساس کروماتوگرام استاندارد زمان بازداری گالیک اسید (2.383), کوماریک اسید (3.817) و کوئرستین (7.217) گزارش شد. پژوهش حاضر نشان داد که بین عوامل خاک نظیر: پتاسیم, سدیم, فسفر و ازت با میزان ترکیبات آنتی اکسیدان فنلی در عصاره های برگ هر دو گیاه همبستگی معنی داری وجود دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جعفری، ناصر، نادری، پوراندوخت، و ابراهیم زاده، محمدعلی. (1394). سنجش محتوای فنل و فلاونوئید تام و بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ درختان انجیر (Ficus carica) و لرگ (Pterocarya fraxinifolia) با روش اسپکتروفتومتری و کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا. زیست شناسی گیاهی، 7(25)، 1-16. SID. https://sid.ir/paper/159995/fa

    Vancouver: کپی

    جعفری ناصر، نادری پوراندوخت، ابراهیم زاده محمدعلی. سنجش محتوای فنل و فلاونوئید تام و بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ درختان انجیر (Ficus carica) و لرگ (Pterocarya fraxinifolia) با روش اسپکتروفتومتری و کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا. زیست شناسی گیاهی[Internet]. 1394؛7(25):1-16. Available from: https://sid.ir/paper/159995/fa

    IEEE: کپی

    ناصر جعفری، پوراندوخت نادری، و محمدعلی ابراهیم زاده، “سنجش محتوای فنل و فلاونوئید تام و بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ درختان انجیر (Ficus carica) و لرگ (Pterocarya fraxinifolia) با روش اسپکتروفتومتری و کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا،” زیست شناسی گیاهی، vol. 7، no. 25، pp. 1–16، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/159995/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا