مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,479
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

815
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

شناسایی ترکیبات پلی فنلی و فلاونوئیدی میوه سیب ارقام «زنوز» و «گالا» با استفاده از کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 12

چکیده

 تجزیه کمی و کیفی ترکیبات پلی فنلی میوه سیب ارقام «گالا» و «زنوز» به وسیله HPLC تجزیه ای در زمان برداشت تجارتی میوه ها (شهریور ماه 1388) انجام شد. نتایج حاصل نشان دهنده وجود تفاوتهای کمی در میزان پلی فنلهای اندازه گیری شده در هر دو رقم سیب بود. در مجموع, سیب «گالا» دارای مقادیر بیشتری از میزان ترکیبات پلی فنلی در مقایسه با «زنوز» بود. بیشترین میزان ترکیبات پلی فنلی موجود در پوست سیب «گالا» کوئرستین-3-دی-گالاکتوزید (%45.74), سیانیدین-3-گالاکتوزید (%42.26) و در بذر میوه فلوریدزین دی هیدرات (%86.25) بود. در پوست سیب «زنوز» عمده ترین فلاونوئید اندازه گیری شده سیانیدین-3-گالاکتوزید (%65.38), (-) اپی کتچین (%26.12) و در بذر میوه فلوریدزین دی هیدرات (%82.57) بود. همچنین پوست و گوشت میوه «زنوز» حاوی اسیدهای فنلی و ترکیبات فلاوانولی بیشتری نسبت به پوست و گوشت میوه «گالا» بودند. اسید کلروژنیک عمده ترین اسید فنلی مشاهده شده در پوست (1.01 میلی گرم/ گرم وزن خشک میوه) و (-) اپی کتچین (0.46 میلی گرم/ گرم وزن خشک میوه) عمده ترین فلاونوئید اندازه گیری شده در گوشت میوه «زنوز» بود. با اینکه روتین هیدرات %5.8 از کل فلاونوئیدهای شناسایی شده در گوشت میوه «زنوز» را شامل بود, اما این ترکیب در گوشت میوه «گالا» دیده نشد. میزان اسید کافئیک در گوشت میوه «زنوز» ( 0.25میلی گرم/ گرم وزن خشک میوه) بیشتر از گوشت میوه «گالا» (0.078 میلی گرم/ گرم وزن خشک میوه) بود. در نهاﻳت می توان گفت که با در نظر گرفتن مجموع ترکیبات پلی فنلی و فلاونوئیدی در بخشهای مختلف میوه, سیب «زنوز» ویژگیهای کیفی قابل مقایسه ای با سیب رقم «گالا» دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    وجودی مهربان، لمیا، دادپور، محمدرضا، دل آذر، عباس، موافقی، علی، و حاجیلو، جعفر. (1389). شناسایی ترکیبات پلی فنلی و فلاونوئیدی میوه سیب ارقام «زنوز» و «گالا» با استفاده از کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 3.20(2)، 1-12. SID. https://sid.ir/paper/148616/fa

    Vancouver: کپی

    وجودی مهربان لمیا، دادپور محمدرضا، دل آذر عباس، موافقی علی، حاجیلو جعفر. شناسایی ترکیبات پلی فنلی و فلاونوئیدی میوه سیب ارقام «زنوز» و «گالا» با استفاده از کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1389؛3.20(2):1-12. Available from: https://sid.ir/paper/148616/fa

    IEEE: کپی

    لمیا وجودی مهربان، محمدرضا دادپور، عباس دل آذر، علی موافقی، و جعفر حاجیلو، “شناسایی ترکیبات پلی فنلی و فلاونوئیدی میوه سیب ارقام «زنوز» و «گالا» با استفاده از کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 3.20، no. 2، pp. 1–12، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148616/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا