مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

654
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین میزان چربی و ترکیب اسیدهای چرب در چند گونه از تیره کاسنی

صفحات

 صفحه شروع 41 | صفحه پایان 48

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 درصد چربی در دانه های چهارگونه از تیره کاسنی تعیین گردید. میانگین درصد چربی در دانه های مورد مطالعه بین 16.3 و 43.5  درصد متغیر بود. نتایج بدست آمده از تفکیک اسیدهای چرب بوسیله کروماتوگرافی گازی نشان داد که گلرنگ وحشی و کنگر معمولی به ترتیب با 76.06 و 60.15 درصد بالاترین میزان اسید لینولئیک (C18:1) را داشتند. این نتایج همچنین نشان داد که اسید اولئیک (C18:1) در گونه های کنگر فرنگی وحشی و کنگر صحرائی به ترتیب با 47.70 و 37.50 درصد، اسید چرب غالب بود. در اغلب دانه های مورد مطالعه اندیس ید بالا بود و دانه های روغنی از این نظر با دانه های زراعی قابل مقایسه هستند. اسید پالمیتولئیک (C18:1) و اسید آراکیدیک (C20:0) در کنگر صحرایی اندازه گیری شد ولی در سایر گونه ها قابل اندازه گیری نبود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حیدری، رضا، صیامی، عباس، و منظمی، چنگیز. (1379). تعیین میزان چربی و ترکیب اسیدهای چرب در چند گونه از تیره کاسنی. تحقیقات کشاورزی ایران، 19(1)، 41-48. SID. https://sid.ir/paper/16116/fa

    Vancouver: کپی

    حیدری رضا، صیامی عباس، منظمی چنگیز. تعیین میزان چربی و ترکیب اسیدهای چرب در چند گونه از تیره کاسنی. تحقیقات کشاورزی ایران[Internet]. 1379؛19(1):41-48. Available from: https://sid.ir/paper/16116/fa

    IEEE: کپی

    رضا حیدری، عباس صیامی، و چنگیز منظمی، “تعیین میزان چربی و ترکیب اسیدهای چرب در چند گونه از تیره کاسنی،” تحقیقات کشاورزی ایران، vol. 19، no. 1، pp. 41–48، 1379، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/16116/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button