مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

877
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

567
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سطوح مختلف پربیوتیک ایمونوژن در جیره غذایی بر برخی از شاخص های خونی و ایمنی فیل ماهیان جوان پرورشی (Huso huso Linnaeus, 1758)

صفحات

 صفحه شروع 131 | صفحه پایان 140

کلیدواژه

فیل ماهی (Huso huso)Q2

چکیده

 امروزه مکمل های غذایی مانند پربیوتیک ها و محرک های ایمنی به عنوان یک جایگزین قوی برای آنتی بیوتیک ها برای ارتقای سلامت و ایجاد مقاومت در برابر بیماری ها در آبزی پروری به کار می روند. این بررسی برای ارزیابی کارایی پربیوتیک تجاری ایمونوژن, با ترکیب اصلی 30 درصد (1و3- 1و6) بتاگلوکان و 18 درصد مانان الیگوساکارید در جیره غذایی فیل ماهیان جوان (Huso huso) به مدت 8 هفته در مرکز تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری شهید مرجانی در تابستان 1388 انجام گرفت. شاخص های خونی و ایمنی فیل ماهیان جوان در 5 تیمار ایمونوژن درجیره غذایی (0, 0.5, 1, 2 و 4 درصد) از نظر آماری مقایسه شد. سه گروه وزنی از فیل ماهیان جوان با میانگین وزن 0.02±8.71 گرم, 0.01±25.15 گرم و 0.02±53.69 گرم در مخازن ذخیره سازی و روزانه در 6 وعده تغذیه شدند. نتایج نشان داد که تعداد نوتروفیل در ماهیانی که با جیره های غذایی شامل 0.5, 1 و 4 درصد ایمونوژن تغذیه شدند, به طور معنی داری (P<0.05) بالاتر از شاهد بود. میزان سطح ایمونوگلوبولین M در ماهیانی که با جیره غذایی حاوی 0.05درصد ایمونوژن تغذیه شدند بالاتر از سایر تیمارهای تغذیه ای بود, که اختلاف معنی داری را با سطوح 2 و 4 درصد ایمونوژن داشت (P<0.05)هیچ اختلاف معنی داری در بین 3 تیمار وزنی و 5 تیمار ایمونوژن از نقطه نظر سایر شاخص های خونی مشاهده نگردید (P>0.05) به نظر می رسد ایمونوژن در غلظت 0.5 درصد می تواند به عنوان یک ماده غذایی مکمل در جیره غذایی فیل ماهیان جوان برای تحریک واکنش های ایمنی به کار رود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    مهاجراسترآبادی، مهدی، وهاب زاده، حبیب، زمینی، عباسعلی، سوداگر، محمد، و قربانی، رسول. (1391). تاثیر سطوح مختلف پربیوتیک ایمونوژن در جیره غذایی بر برخی از شاخص های خونی و ایمنی فیل ماهیان جوان پرورشی (Huso huso Linnaeus, 1758). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 6(1 (پیاپی 21))، 131-140. SID. https://sid.ir/paper/161486/fa

    Vancouver: کپی

    مهاجراسترآبادی مهدی، وهاب زاده حبیب، زمینی عباسعلی، سوداگر محمد، قربانی رسول. تاثیر سطوح مختلف پربیوتیک ایمونوژن در جیره غذایی بر برخی از شاخص های خونی و ایمنی فیل ماهیان جوان پرورشی (Huso huso Linnaeus, 1758). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1391؛6(1 (پیاپی 21)):131-140. Available from: https://sid.ir/paper/161486/fa

    IEEE: کپی

    مهدی مهاجراسترآبادی، حبیب وهاب زاده، عباسعلی زمینی، محمد سوداگر، و رسول قربانی، “تاثیر سطوح مختلف پربیوتیک ایمونوژن در جیره غذایی بر برخی از شاخص های خونی و ایمنی فیل ماهیان جوان پرورشی (Huso huso Linnaeus, 1758)،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 6، no. 1 (پیاپی 21)، pp. 131–140، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161486/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button