مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,387
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

559
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر پربیوتیک ایمونوژن در جیره غذایی بر شاخص های رشد و بازماندگی فیل ماهیان جوان پرورشی(Huso huso Linne, 1758)

صفحات

 صفحه شروع 61 | صفحه پایان 72

کلیدواژه

فیل ماهی (Huso huso)Q2

چکیده

 استفاده از پربیوتیک ها به عنوان مواد غذایی غیرقابل هضم که به طور موثری سلامتی میزبان را از طریق تحریک و یا محدود کردن رشد باکتری های موجود در روده تحت تاثیر قرار می دهند, ایده جدیدی است که در ابزی پروری شکل گرفته است. این بررسی برای ارزیابی کارایی پربیوتیک تجاری ایمونوژن در 5 تیمار (0, 0.5, 1, 2 و 4 درصد) به جیره غذایی فیل ماهیان جوان (Huso huso), در 3 دامنه وزنی, ماهیان ریز با میانگین وزن 8.71±0.02 گرم, ماهیان متوسط با میانگین وزن 25.15±0.01 گرم و ماهیان درشت با میانگین وزن 53.69±0.02 گرم انجام گرفت. ماهیان روزانه با غذای دستی در 6 وعده تغذیه شدند. ازمایش به مدت 8 هفته در مرکز تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری شهید مرجانی در تابستان 1388 انجام شد. در انتهای دوره پرورش, میزان رشد و بازماندگی فیل ماهیان جوان مقایسه شد. نتایج نشان داد که اختلاف در میانگین وزن, طول, رشد روزانه, درصد افزایش وزن بدن, درصد میزان رشد ویژه و ضریب چاقی در ماهیانی که با جیره های غذایی حاوی 0.5 و 1 درصد ایمونوژن تغذیه شدند, به طور معنی داری (P<0.05) بالاتر از گروه شاهد بود. اختلاف ضریب تبدیل غذایی در ماهیانی که با جیره های غذایی حاوی 0.5 و 1 درصد پربیوتیک ایمونوژن تغذیه شدند به طور معنی داری ((P<0.05 پایین تر از گروه شاهد بود. میزان بازماندگی در ماهیانی که با جیره غذایی حاوی 0.5 درصد پربیوتیک ایمونوژن تغذیه شدند نسبت به ماهیانی که با جیره غذایی پایه تغذیه شدند, بالاتر بود ولی از نظر آماری معنی دار نبود (P>0.05) بر پایه این داده ها, نتیجه گیری می شود که پربیوتیک ایمونوژن می تواند در سطوح پایین به عنوان مکمل غذایی در جیره غذایی فیل ماهیان جوان پرورشی برای افزایش رشد و بازماندگی استفاده شود.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

مهاجراسترآبادی، مهدی، وهاب زاده رودسری، حبیب، زمینی، عباسعلی، سوداگر، محمد، و قربانی نصرآبادی، رسول. (1389). تاثیر پربیوتیک ایمونوژن در جیره غذایی بر شاخص های رشد و بازماندگی فیل ماهیان جوان پرورشی(Huso huso Linne, 1758). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 4(3 (پیاپی 15))، 61-72. SID. https://sid.ir/paper/161686/fa

Vancouver: کپی

مهاجراسترآبادی مهدی، وهاب زاده رودسری حبیب، زمینی عباسعلی، سوداگر محمد، قربانی نصرآبادی رسول. تاثیر پربیوتیک ایمونوژن در جیره غذایی بر شاخص های رشد و بازماندگی فیل ماهیان جوان پرورشی(Huso huso Linne, 1758). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1389؛4(3 (پیاپی 15)):61-72. Available from: https://sid.ir/paper/161686/fa

IEEE: کپی

مهدی مهاجراسترآبادی، حبیب وهاب زاده رودسری، عباسعلی زمینی، محمد سوداگر، و رسول قربانی نصرآبادی، “تاثیر پربیوتیک ایمونوژن در جیره غذایی بر شاخص های رشد و بازماندگی فیل ماهیان جوان پرورشی(Huso huso Linne, 1758)،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 4، no. 3 (پیاپی 15)، pp. 61–72، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161686/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا