مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,825
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

771
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تغلیظ و خالص سازی اسیدهای چرب امگا -3 با روش کمپلکس اوره

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 8

چکیده

 روغن ماهی به وسیله روش Bligh and Dyer از بافت ماهیچه ای فیتوفاگ استخراج گردید, نمونه های روغن در 70 - درجه سانتی گراد نگهداری شدند و سپس اسیدهای چرب چند غیراشباعی به کمک روش کمپلکس اوره تغلیظ شدند. خالص سازی اسیدهای چرب امگا -3 از روغن فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) با روش کمپلکس اوره به ترتیب در دماهای 5 - درجه سانتی گراد, 1+ درجه سانتی گراد و 5+ درجه سانتی گراد انجام گرفت. نتایج به دست آمده نشان داد که در طول فرآیند میزان استخراج امگا - 3 افزایش می یابد, در حالی که اسیدهای چرب اشباع و تک غیراشباعی به دلیل تشکیل کمپلکس با اوره کاهش می یابند. بهترین درجه حرارت برای دریافت حداکثر درصد وزنی امگا - 3 در 1+ درجه سانتی گراد به دست آمد. میزان امگا - 3 استخراج شده در روغن فیتوفاگ قبل از خالص سازی 20.58 درصد وزنی از کل روغن استخراج شده بود و پس از خالص سازی به کمک روش کمپلکس اوره, این میزان در 1+ درجه سانتی گراد به 67.8 درصد وزنی افزایش یافت که در مقایسه با درصد وزنی های امگا - 3 حاصل شده در دماهای دیگر بالاتر بود. همچنین در 5+ درجه سانتی گراد به 36.82 درصد وزنی و در 5 - درجه سانتی گراد به 22.53 درصد وزنی از کل روغن استخراج شده رسیده, بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    علوی طلب، هدیه، ارجمند، مهدی، مطلبی، عباسعلی، و پورغلام، رضا. (1389). تغلیظ و خالص سازی اسیدهای چرب امگا -3 با روش کمپلکس اوره. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 4(2)، 1-8. SID. https://sid.ir/paper/161550/fa

    Vancouver: کپی

    علوی طلب هدیه، ارجمند مهدی، مطلبی عباسعلی، پورغلام رضا. تغلیظ و خالص سازی اسیدهای چرب امگا -3 با روش کمپلکس اوره. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1389؛4(2):1-8. Available from: https://sid.ir/paper/161550/fa

    IEEE: کپی

    هدیه علوی طلب، مهدی ارجمند، عباسعلی مطلبی، و رضا پورغلام، “تغلیظ و خالص سازی اسیدهای چرب امگا -3 با روش کمپلکس اوره،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 4، no. 2، pp. 1–8، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161550/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button