APA:
کپیموسوی، سیدعبدالمجید، اسماعیلی ساری، عباس، رجبی اسلامی، هومن، وطن دوست، صابر، و پذیرا، عبدالرحیم. (1389). بررسی میزان جیوه در چهار عضو (طحال,کلیه, باله و عضله) کوسه ماهی چانه سفید (Carcharhinus dussumieri) درسواحل استان بوشهر. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 4(2)، 9-18. SID. https://sid.ir/paper/161551/fa
Vancouver:
کپیموسوی سیدعبدالمجید، اسماعیلی ساری عباس، رجبی اسلامی هومن، وطن دوست صابر، پذیرا عبدالرحیم. بررسی میزان جیوه در چهار عضو (طحال,کلیه, باله و عضله) کوسه ماهی چانه سفید (Carcharhinus dussumieri) درسواحل استان بوشهر. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1389؛4(2):9-18. Available from: https://sid.ir/paper/161551/fa
IEEE:
کپیسیدعبدالمجید موسوی، عباس اسماعیلی ساری، هومن رجبی اسلامی، صابر وطن دوست، و عبدالرحیم پذیرا، “بررسی میزان جیوه در چهار عضو (طحال,کلیه, باله و عضله) کوسه ماهی چانه سفید (Carcharhinus dussumieri) درسواحل استان بوشهر،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 4، no. 2، pp. 9–18، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161551/fa