APA:
کپیهدایتی فرد، مسعود، ایرانی، مهرداد، گلشاهی، عیسی، بحرکاظمی، معصومه، یوسفیان، مهدی، و افشین، مهسا. (1392). تغییرات شاخص های احشایی, کبدی و سطوح اسیدهای چرب کبد بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss W., 1792) تحت تاثیر تغذیه با روغن های گیاهی. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 7(2 (پیاپی 26))، 51-60. SID. https://sid.ir/paper/161575/fa
Vancouver:
کپیهدایتی فرد مسعود، ایرانی مهرداد، گلشاهی عیسی، بحرکاظمی معصومه، یوسفیان مهدی، افشین مهسا. تغییرات شاخص های احشایی, کبدی و سطوح اسیدهای چرب کبد بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss W., 1792) تحت تاثیر تغذیه با روغن های گیاهی. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1392؛7(2 (پیاپی 26)):51-60. Available from: https://sid.ir/paper/161575/fa
IEEE:
کپیمسعود هدایتی فرد، مهرداد ایرانی، عیسی گلشاهی، معصومه بحرکاظمی، مهدی یوسفیان، و مهسا افشین، “تغییرات شاخص های احشایی, کبدی و سطوح اسیدهای چرب کبد بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss W., 1792) تحت تاثیر تغذیه با روغن های گیاهی،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 7، no. 2 (پیاپی 26)، pp. 51–60، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161575/fa