مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

461
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

502
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ترکیب اسیدهای چرب فیله خام و کباب شده کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio)

صفحات

 صفحه شروع 9 | صفحه پایان 18

چکیده

 هدف این پژوهش تعیین میزان اسیدهای چرب در عضله خام و فیله کباب شده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) بود. دوازده نمونه کپور پرورشی از مجتمع پرورش ماهی آزادگان اهواز تهیه شد. نتایج نشان داد میزان مجموع اسیدهای چرب اشباع و اسیدهای چرب چندغیراشباع در عضله خام به طور قابل ملاحظه ای بالاتر از فیله کباب شده بود, اما اسیدهای چرب تک غیراشباع در فیله کباب شده به طور معنی داری بالاتر بود. بالاترین و پایین ترین میزان اسید چرب در عضله خام کپور پرورشی به ترتیب مربوط به اولئیک اسید با 43/41 درصد و گادولئیک و بهنیک اسید با میزان صفر بود. همچنین بالاترین و پایین ترین میزان اسید چرب در فیله کباب شده کپور پرورشی به ترتیب مربوط اولئیک اسید با 01/48 درصد و گادولئیک اسید با میزان صفر بود. میزان ایکوزاپنتانوییک اسید, اسید چرب های امگا 3 و نسبت امگا 3 به امگا 6 در عضله خام و فیله کباب شده اختلاف معنی داری نداشت, اما میزان دوکوزاهگزانوییک اسید و اسیدهای چرب امگا 6 دارای اختلاف معنی داری بود. میزان اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 در عضله خام کپور پرورشی بالاتر از فیله کباب شده بود, اما میزان ایکوزاپنتانوییک اسید و دیکوزاهگزانوییک اسید در فیله کباب شده کپور پرورشی بالاتر از عضله خام بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    آذرپور، متین، عسکری ساری، ابوالفضل، جواهری بابلی، مهران، و ولایت زاده، محمد. (1394). ترکیب اسیدهای چرب فیله خام و کباب شده کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 9(3 )، 9-18. SID. https://sid.ir/paper/161616/fa

    Vancouver: کپی

    آذرپور متین، عسکری ساری ابوالفضل، جواهری بابلی مهران، ولایت زاده محمد. ترکیب اسیدهای چرب فیله خام و کباب شده کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1394؛9(3 ):9-18. Available from: https://sid.ir/paper/161616/fa

    IEEE: کپی

    متین آذرپور، ابوالفضل عسکری ساری، مهران جواهری بابلی، و محمد ولایت زاده، “ترکیب اسیدهای چرب فیله خام و کباب شده کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio)،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 9، no. 3 ، pp. 9–18، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161616/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا